Görüş Bildir
Yatırımlarıyla ve Sağlam Projeleriyle Aralardan Sıyrılıp Öne Çıkan 11 Altcoin
Kripto para piyasasında en çok bilinen Bitcoin olsa da pek çok farklı altcoin de bulunmakta. Hatta bazen yatırımcısını alıp götüren, şahlandıranları da mevcut. İşte yatırımlarıyla ve sağlam projeleriyle aralardan sıyrılan altcoinler...Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.
Dogecoin'de Elon Musk Etkisi Sürüyor! Dogecoin Nedir? Dogecoin Yükselişe Geçti...
Geçmiş dönemlerde yatırım aracı olarak altın ve döviz kullanılırken şimdilerde kripto para oldukça revaçta. Bitcoin ile hayatımıza giren kripto paralar günümüzde bir çok alt coiniyle de oldukça talep görüyor. Son günlerde en çok konuşulan alt coinlerden biri de Doge Coin. Elon Musk'un tweetinden sonra tekrardan yükselişe geçen Doge Coin sosyal medyanın gündemine oturdu. Doge Coin Nedir? İşte Doge Coin'de Elon Musk etkisi ve detayları...
Reklam
Bir Bitcoin’dir Gidiyor Diyerek Coin Piyasasına Balıklama Dalanların Sıkça Sorduğu 10 Soru ve Cevabı
etiket
Kripto para dünyası artık gelişen dünya için yabancı bir konu değil. Bitcoin son dönemde, bir şekilde, herkesin dilinde ancak, hâlâ bu konuda kafamızda bazı temel soru işaretleri saklı.Bir Bitcoin’dir gidiyor diyerek coin piyasasına balıklama dalanların sıkça sorduğu soru ve cevapları sizler için derledik.Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Bütçene Göre Yapman Gereken Yatırımı Söylüyoruz!
etiket
Kripto para kavramının hayatımızda iyice yer edindiği bugünlerde, hangi yatırımı yapması gerektiğini merak eden çok sayıda kullanıcı var.  Peki sen bütçene göre hangi yatırımı yapmalısın? Birlikte bakalım!Not: Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Kripto Para Borsasına Yeni Girenlerin Hiçbir Zaman Unutmaması Gereken 10 Şey
etiket
Birçok insan kripto para borsasına yatırım yapmak istese de bunu kontrolsüz bir şekilde yapmak büyük zararlara sebep olabiliyor. Bu nedenle kripto para borsasına yeni giren insanların dikkat etmesi gereken bazı noktaları öğrenmek gerekiyor...Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Konu Bitcoin Olunca Sık Sık Duyduğumuz ATH (All Time High) Nedir?
etiket
Kripto para birimi kavramı ve Bitcoin hayatımıza girdiğinden beri beraberinde birçok yeni terim de getirdi. Bunlardan biri son zamanlarda sıkça duyduğumuz ATH (All the High) yani 'Tüm Zamanların En Yüksek Değeri'.Bu terime biraz yakından bakalım.Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Bilmeyenler ve Merak Edenler İçin Anlatalım: Nedir Bu Kripto Para Madenciliği?
etiket
Gelir şeklinin oldukça fazla olduğu ve bir yandan da dalgalı bir piyasada yer alan kripto paraları duymuşsunuzdur. bu yazımıda sizler için kripto para madenciliğinin ne olduğunu kısaca açıklama çalıştık, keyifli okumalar! “Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.”
Ayı İnsanı mısın Yoksa Boğa İnsanı mısın?
etiket
Kripto para kavramının hayatımızda iyice yer edindiği bugünlerde, 'boğa' ve 'ayı' piyasası kavramlarına da sıklıkla denk gelir olduk. Peki sen bir 'ayı insanı' mısın yoksa 'boğa insanı' mı? Testimizi çöz, birlikte bakalım!Önemli not: Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam