Görüş Bildir
Biz Montun Cebinde 5 Lira Bulurken 9 Yıldır Unutulan Bitcoin Hesabı Sahibini Milyoner Yaptı
etiket
Yıllar önce çerez parasına alınan Bitcoin ve Ethereum gibi dijital paralar günümüzde değerine değer katmış olsa da bu değerin farkına varamamış pek çok cüzdan sahibi var. Bunlardan biri olan bu cüzdan sahibi de 9 yıldır unuttuğu Bitcoin hesabını fark etmesi ile bir günde milyoner oldu. Biz hala kışlık montun cebinde para ararken siz içeriğimize buyurun...Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Ukrayna’da Dev Kripto Borsa Yolsuzluğu! Denetimler Başladı!
etiket
Daha önce bir içeriğimizde dünyada kripto parayı en çok benimsemiş ülkelerin başında Ukrayna'nın yer aldığından bahsetmiştik. Ukrayna kripto piyasasını benimsemekle kalmadı ve Bitcoin'i vergi sistemlerine dahil etmek istedi. Bunun için geçtiğimiz günlerde El Salvador'a inceleme ekibi bile gönderdiler. Ama önlerine yeni bir engel çıktı ''yolsuzluk''. Ülke son günlerde hükümette bulunan vekillerden bir kaçının kripto para yolsuzluğu yaptığı konusunda çalkalanmakta.
Reklam
Dubai'de Kripto Para Ticareti Tamamen Yasal Bir Hale Geldi!
Geçmişte yatırım aracı olarak altın ve döviz kullanılırken günümüzde yatırım aracı olarak kripto paralar kullanılmaya başladı. Bitcoin ile hayatımıza giren sanal paralar birçok ülke tarafından da onay görmeye başladı. Devletler düzeyine çıkan kripto para piyasasından gelen son habere göre Dubai serbest bölgesinde artık kripto para ticareti desteklenebilecek. İşte detaylar...
ABD’den CEL Altcoini’ne Sert Yaptırımlar! Yatırımcıların Dikkatli Olması Tavsiye Ediliyor!
etiket
Son günlerde kripto para düzenleyicileri tarafından yeni kararlar ve yasaklar alınmaya başlandı. Yeni hedefleri ise kısaltması CEL olan Celsius adlı coin. New Jersey ve Teksas eyaletlerinin düzenleyicileri oldukça endişe verici kararlar aldı. Gelin bu kararları birlikte bir göz atalım.Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Sence 2021’in Sonuna Gelirken Son 3 Ayda En Büyük Yükselişi Hangi Altcoin Yapacak?
etiket
2021 yılı kripto para piyasası için oldukça hareketli bir yıl oldu. İnişlerin ve yükselişlerin birden fazla yaşandığı yılda yatırımcılarını hem sevindiren hem de üzen coinlerin sayısı oldukça fazla. Sence yılın sonuna doğru yaklaşırken hangi coin bu son 3 buçuk ayda en büyük yükselişi yakalayacak?Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Gayrimenkul Piyasasında Endişeye Neden Olan 'Evergrande' Krizi Tam Olarak Nedir?
Son bir haftadır ekonomi haberlerinde manşet olan, Asya'da emlak satışlarını tetikleyen ve Bitcoin'in düşüşüyle ilişkilendirilen 'Evergrande' krizi tam olarak nedir biliyor musunuz? 'Evergrande nedir', 'Evergrande bitcoin olayı nedir' gibi sorularınız ve Çin şirketiyle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar için buyrun içeriğe. 👇
Reklam