Görüş Bildir
Haberler
Ethereum (ETH) Kurucusu Sonunda Sessizliğini Bozdu: “Bitiş Çizgisine Geldik!”

etiket Ethereum (ETH) Kurucusu Sonunda Sessizliğini Bozdu: “Bitiş Çizgisine Geldik!”

Kripto piyasası dalgalı bir şekilde hareket ediyorken piyasanın 2 numarası Ethereum’un (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin'den olumlu bir açıklama geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sessizlik sonunda bitti.

Sessizlik sonunda bitti.

Bitcoin'in en büyük rakibi olan ve toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’un (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, uzun bir süre piyasada gerçekleşen düşüşlere rağmen sessiz kalmıştı. Ünlü CEO geçtiğimiz gün yaptığı bir röportajla ile sessizliğini bozdu.

ETH 2.0

ETH 2.0

Buterin yakın zamanda gerçekleştirdiği röportajında EIP-1559 güncellemesinin önemine vurgu yaptı ve artık ağı tutacak hiçbir şey olmadığını vurguladı. Röportajın ana konusuysa ETH 2.0 projesine geçiş süreciydi.

Nedir bu ETH 2.0?

Nedir bu ETH 2.0?

Serenity olarak adlandırılan yeni Ethereum versiyonuna geçiş için çalışan geliştirici ekibi şimdiye kadar zorunlu güncellemeler olan Constantinople ve Istanbul güncellemelerini planlanandan geç de olsa gerçekleştirmeyi başardı.  Mevcut sistemdeki madencilik, 'Hisselendirme (Staking)' ile değiştirilecek ve Ethereum 2.0'ın tamamen aktif olması ile beraber madencilerin bir fonksiyonu kalmayacak. Kullanıcılar cüzdanlarındaki Ethereum'ları kilitleyerek 'Hisse Kanıtı' mutabakatına katılabilecek ve pasif gelir elde edebilecekler. Madenciliğe karşı yapılan yasaklardan sonra bu yeni sistemin kripto piyasası için çok yararlı olacağı kesin gibi.

Buterin'in yaptığı açıklama şu şekilde:

Buterin'in yaptığı açıklama şu şekilde:

“Artık bitiş çizgisindeyiz. Bence şu an önemli olan şey EIP-1559 güncellemesini geride bırakmak oldu. Şu an önümüzde hiçbir şey yok ve birçok insan ruhlarını buna odaklamaya yöneltmiş durumda.”

EIP-1559’un oldukça kritik ve önemli bir güncelleme olduğunu ifade eden Buterin, Ethereum’u durduracak hiçbir şey olmadığını ve ETH 2.0’ye doğru başarılı bir şekilde ilerlendiğini ifade etti. Ethereum ekosisteminin bir buhardan ibaret olmadığını ve gerçek bir ekosistem olduğunu vurgulayan tecrübeli isim, değişikliklerin de yakında fark edileceğinin altını çizdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
10
6
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

Madenciler üzgün madenciler boynu bükük olsun ethereum clasicimiz var ethereumun çıkış çizgisini bozmadan giden ekibimiz var.