Görüş Bildir
NFT Nedir, NFT Nasıl Kullanılır? NFT Nasıl Alınır, Satılır?
Son dönemde popüler olan NFT ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Non fungible Token (NFT) dünyasına Cem Yılmaz da çizimleriyle katıldı. NFT yani non-fungible token fiziksel dünyadaki koleksiyon parçalarının dijital yansımaları olarak adlandırılıyor. Peki, NFT nedir, nasıl alınır? NFT coin farklı mı? İşte detaylar...
Dünyanın En Hafif Blokzincirini Kullanan Potansiyeli Yüksek Bir Coin: MINA
Geçtiğimiz aylarda ilk satışları gerçekleşen Mina Protocol, kripto para borsalarında da listelenmeye başlandı. Proje dünya çapında birçok yatırımcının ilgisini çekti. Özellikle Türkiye'de son zamanlarda popülerliğini arttıran Mina Protocol, kendisini “minimal” blok zinciri olarak tanımlıyor ve bilinen en hafif blok zinciri olma unvanına sahip. Bu önemli unvanı nasıl kazandığını gelin birlikte inceleyelim.Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Reklam
Ercan Altuğ Yılmaz Yazio: Teknoloji mi, Sihir mi? Metaverse ve Ötesi
etiket
“Yeterince gelişmiş herhangi bir teknoloji, sihirden farksızdır.”Arthur C. Clarkeİnternet ilk keşfedildiği zamanlarda aslında bilgi saklama ve içeriğe ulaşma için tek bir pencereden ve tek yönlü olarak tasarlanmıştı. Zamanla bu deneyim aynı anda bankamızda bir işlem yaparken diğer tarafta sosyal medyada arkadaşımızı takip edip aynı ekranın sol yanında oyun oynamak gibi birden çok pencerede ve keyifle süren bir yolculuk olmaya başladı.
Reklam
Reklam
Fed Başkanı Powell'ın Yaptığı Açıklama Sonrası Bitcoin Yükselişe Geçti!
etiket
Powell, Perşembe günü ekonomi ve Covid-19 salgınıyla ilgili konularda Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi'nde Bitcoin ve kripto paralara ilişkin açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalar sonrasında Bitcoin yükselişe geçti. Peki Powell ne dedi? Detayları içeriğimizde! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Galatasaray’ın NFT Koleksiyonu 1 Ekim’de Piyasaya Sürülüyor!
etiket
Kripto piyasasına nerdeyse her sektör adapte olmaya başladı ama özellikle futbol dünyası bu konuda öne çıkıyor. Ülkemizin dev kulüpleri de yavaş yavaş adapte olmaya başladı. Daha önce Fenerbahçe, Galatasaray gibi kulüplerimiz kendi fan tokenlerini çıkarmışlardı. Şimdi de Galatasaray yeni bir NFT projesi yayınlayacağını duyurdu.Gelin birlikte detaylarını inceleyelim.
Web Sitesi Eklentilerine Dikkat! Kripto Paralarınızı Kaybedebilirsiniz?
etiket
İnternette araştırma yaparken kişisel hesaplarımıza girerken veya günlük haberleri takip ederken hepimiz çeşitli web tarayıcıları kullanıyoruz. Kullandığımız web tarayıcılarında işimize yarayan birçok eklenti var ama bu eklentileri tarayıcılarımıza eklerken dikkatli olmalıyız. Çünkü verilerimizi şifrelerimizi ele geçirmek isteyen hackerların tuzaklarına düşebiliriz. Örnek vermek gerekirse geçen günlerde 'Firefox' adlı tarayıcıda büyük bir dolandırma vakası oldu.
Reklam