Görüş Bildir
Haberler
Blokzincir Oyunlarda Ekim Ayında Takip Edilmesi Gereken 13 NFT ve Oyna-Kazan Yapım

Blokzincir Oyunlarda Ekim Ayında Takip Edilmesi Gereken 13 NFT ve Oyna-Kazan Yapım

Kripto para ve NFT'lerin yükselişi ile hayatımızda daha da çok yer edinen kavramlardan olan play-to-earn modeli kullanıcılara oyun oynarken aynı zamanda kazanç elde etmenin de yolunu açıyor. Ekim ayı içerisinde en çok dikkat çeken ve öne çıkan play-to-earn oyunlara bir göz atalım.

Kaynak: https://playtoearn.substack.com/p/bes...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Axie Infinity

1. Axie Infinity

Son aylarda tıpkı roket gibi yükselen ve play-to-earn oyun sistemini tüm dünyaya tanıtan yapımların başında ilk sırayı çeken Axie Infinity hacmini daha da arttırmak için yakın zamanda 152 milyon dolar daha yatırım almıştı. Ronin sidechain'e bağlı tek oyun olan Axie Infinity bu modelin yıldızı hiç sönmeyen yapımlarından.

2. Hexarchia

2. Hexarchia

Strateji severleri özellikle memnun edecek bir yapım olan Hexarchia yalnızca 1 MATIC karşılığında premium üyelik imkanı sağlıyor. Premium üyelik oyun içerisinde pek çok avantaj sağlarken play-to-earn sistemiyle de 1 MATIC kısa sürede kendini amorti etmekle kalmayıp yeni yolların da önünü açan türden.

3. Pepper Attack

3. Pepper Attack

Play-to-earn sistemindeki bir oyuna dahil olmak istiyor ancak çekiniyorsanız Pepper Attack sizin için doğru oyun olabilir. NFT satışlarının hala devam ettiği projede yakında oyuncular önemli avantajlar da elde edecekler. Ufukta bir de NFT airdrop'u var!

4. Lightnite

4. Lightnite

Satoshi's Game tarafından geliştirilen ve Bitcoin sistemine entegre yapımlardan biri olan Lightnite Steam üzerinden de oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor. 11 Kasım tarihinde çıkış yapacak olan battle royale türündeki yapımı en temel haliyle oynadıkça bitcoin kazanabileceğiniz bir sistem olarak tanımlamak pek de yanlış olmayacaktır.

5. Star Atlas

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Farming Tales

6. Farming Tales

Bir çiftçilik oyunu olan Farming Tales'da araziler, ekinler ve daha pek çok şey için farklı NFT'ler kullanılmakta. Wax blockchain'i kullanan oyunda gerçek token'lar kazanıp bunları dilerseniz çiftliğiniz için harcayabilirsiniz.

7. Sorare

7. Sorare

Ethereum bazlı blockchain yapısı kullanan fantazi futbol oyunu Sorare'de dünya çapında pek çok kulüp ve lig de resmi olarak yer alıyor. 5 oyuncudan oluşan takımınızın üyelerinin haftalık performanslarına göre puan kazandığınız oyunda bunlar size kripto para olarak geri dönüyor.

8. Town Star

9. The Sandbox

10. NBA Top Shot

10. NBA Top Shot

NBA'in resmi koleksiyon marketi olarak karşımıza çıkan proje Flow blockchain altyapısını kullanıyor. Yıldız isimlerin koleksiyon kartlarını, unutulmaz anlarını ve çok daha fazlasını NFT olarak elde edebileceğiniz projenin değeri de her geçen gün artıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Illuvium

12. Fear

12. Fear

Korku oyunlarına ilginiz mi var? Öyleyse oyna ve kazan sistemini temel alan bu yapım tam size göre. Pek çok farklı korku yapımını bünyesinde barındıran proje ile deyim yerindeyse korktukça para kazanabilirsiniz. Platform üzerinden kendinize uygun dilediğiniz oyunu seçip oynamaya başlayabilirsiniz.

13. Aavegotchi

13. Aavegotchi

Ekim ayı Aavegotchi için epey hareketli geçecek. Aavegotchi'de bu ay ilk arazi satışları gerçekleşecek ve Gotchi biletleri de oyunculara dağıtılacak. NFT satışlarının her zaman büyük bir hızla tükendiği yapımda bu varlıkların değer korumak konusunda hiçbir zaman sıkıntı çekmediğini de hatırlatmakta fayda var.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aziz KELEŞ

Star Atlas'ın mükemmel bir proje olduğunu düşünüyorum. White paper'ını arkasındaki isimleri araştırmanızı tavsiye ederim. Oyun sektöründe devrim yaratacak bi... Devamını Gör