Görüş Bildir
Haberler
PUBG'de Çorba Parası İçin Savaşmaktan Yorulanlara: PUBG Benzeri En İyi 13 Mobil Oyun

PUBG'de Çorba Parası İçin Savaşmaktan Yorulanlara: PUBG Benzeri En İyi 13 Mobil Oyun

Battle royale oyun türü geçtiğimiz yıllarda oyun dünyasına bomba gibi düştü. Hala severek oynanan oyun türü yüzlerce örneğiyle beraber birçok farklı platformda karşımıza çıkmaya devam ediyor. PlayerUnknown's Battlegrounds ve Fortnite türün öncüleri olmaya devam etse de mobil platformdaki battle royale oyunları da rafine grafikleri ve hızlı oynanış tarzlarıyla dikkatimizi çekiyor.

İşte bu noktada Erangel'i ezbere bilenler, Fortnite'da kule dikmekten yorulanlar için mobildeki en iyi 13 battle royale oyununu listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cyber Hunter

1. Cyber Hunter

iOS ve Android üzerinde oynayabileceğiniz Cyber Hunter ise oyuncuları distopik bir geleceğe davet ediyor. Oyuncuların gelişmiş silahlar kuşandığı mobil oyun, tüm mobil platformda en çok oynanan yapımlar arasına girmeyi başardı.

2. Call of Duty Mobile

2. Call of Duty Mobile

Call of Duty serisinin mobil platformlardaki halkası ise listedeki en sürükleyici oynanış deneyimlerinden birini sunuyor. Mobil dünyada atılabileceğiniz en amansız battle royale oyunlarından biri olan Call of Duty Mobile, PUBG'den sıkılanlar için müthiş bir alternatif olabilir.

3. Fortnite

3. Fortnite

Dünyayı kasıp kavuran Fortnite ise sadece basit bir PUBG alternatifi olmaktan da öteye geçiyor. Türün en başarılı örneklerinden biri olan yapım PUBG'nin yegane rakibi olarak biliniyor.

Daha önce Fortnite oynanamamış ve bu süreci kararlılıkla devam ettirmiş olabilirsiniz. Fakat bazen türün iki ucundaki örnekleri de deneyim etmek keyifli olacaktır.

4. Pixel's Unknown Battleground

4. Pixel's Unknown Battleground

Listemizdeki en şirin battle royale oyunlarından biri olan Pixel's Unknown Battleground ise klasik BR anlayışı piksel grafiklerle harmanlıyor. Çok daha şirin ve rafine bir oynanış sunan mobil oyunda çember daralırken en iyi silahları toplamalı ve hayatta kalan son oyuncu olmalısınız.

5. Creative Destruction

5. Creative Destruction

Yüz oyuncunun yaratıcı silahlar kullanarak birbirine karşı savaştığı Creative Destruction, savaşçılara yapılar inşa etme ve bunları stratejik bir şekilde kullanma şansı sunuyor.

 Aynı zamanda kar fırtınaları gibi doğal afetlerin de olduğu mobil oyunda hem diğer oyunculara hem de birçok etkene karşı savaşmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rules of Survival

6. Rules of Survival

280 milyonluk indirme barajını aşan Rules of Survival ise 8x8 kilometrelik devasa haritasıyla ölçüsüz bir mücadele şansı sunuyor. Türün vadettiği her unsuru son seviyede sunan Rules of Survival, aynı anda 300 kişinin tek bir haritada savaşmasına da olanak tanıyor.

7. Badlanders

7. Badlanders

Badlanders ise emsallerinin aksine çok daha farklı bir oynanış tarzını benimsiyor. Yağmalayarak ekipmanlarınızı geliştirdiğiniz yapım, klasik bir battle royale oyunundan çok daha farklı bir sistem vadediyor.

Badlanders'in bölgeye atla, silah topla ve hayatta kalmaya çalış döngüsünden sıkılanlar için nefis bir alternatif olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

8. Knives Out

8. Knives Out

Çok daha hızlı bir oynanışa sahip olan Knives Out ise 'bir el atayım çıkayım' diyenler için ideal bir tercih olacaktır. iOS, Android ve PC üzerinde de oynanabilen yapım, en sevilen battle royale oyunlar arasında yer alıyor. 

Aynı ismi taşıyan filmi izlemenizi de şiddetle öneriyoruz.

9. Garena Free Fire

9. Garena Free Fire

111dots tarafından geliştirilen Garena Free Fire ise 50 oyuncuyu tek bir adada amansız bir mücadeleye çağırıyor. Yaban hayatın nimetlerinden yararlanarak çeşitli yerlerde saklanmalı, en güçlü ekipmanları kullanarak hayatta kalan son kişi olmalısınız.

Free Fire'da da PUBG'de olduğu gibi 2 ve 4 kişilik takımlarla oynama şansı olduğunu belirtelim.

10. Battlelands Royale

10. Battlelands Royale

Battlelands Royale listemizdeki en çerez tadında battle royale oyunlarından biri oldu. Uzun bekleme süreleri, karışık oynanış mekanikleri ve yorucu toplama sürecine dur diyen mobil oyun, en fazla 5 dakika süren maçlarla pek keyifli bir oynanış sunuyor.

32 oyuncunun kısa maçlarda karşı karşıya geldiği battle royale oyunu türün temel unsurlarını da bünyesinde barındırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rocket Royale

11. Rocket Royale

Rocket Royale ise emsallerinin aksine oldukça yenilikçi bir oynanış sunuyor. Türün diğer örneklerinde birçok kez karşılaştığımız 'adada hayatta kalan son kişi ol' mantığı yerine Rocket Royale, oyunculara 'hayatta kal ve adadan kaç' görevini veriyor.

Ana görevinizin bir roket inşa etmek olduğu oyunda çevreden üretim materyalleri toplamanız ve roketinizi diğer oyunculardan korumanız gerekiyor.

12. FOG MOBA Battle Royale

12. FOG MOBA Battle Royale

FOG ise battle royale türü ile League of Legends'in de dahil olduğu MOBA elementlerini birleştiren bir oyun olarak öne çıkıyor. Eğer yüzlerce oyuncuya karşı benzer oynanış stillerini benimseyerek oynamaktan sıkıldıysanız FOG'a bir şans verebilir ve iki türün birleşimini deneyim edebilirsiniz.

13. Magic Arena: Battle Royale

13. Magic Arena: Battle Royale

Silahlar ve bombalardan yorulanları buraya alalım. Magic Arena: Battle Royale, favori oyun türünüzü büyüler ve efsunlarla birleştiriyor. Özel karakterler seçerek atıldığınız oyun, MOBA unsurlarını oldukça başarılı bir şekilde birleştiriyor.

Hayatta kalan son kahraman olmak için her türlü büyüyü elde etmeli ve bölgedeki tüm ganimetleri toplamalısınız. Artık Kar98 yerine alev büyüsü aramanın zamanı geldi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
29
21
10
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın