Görüş Bildir
Fenerbahçe Kripto Paradan Rekor Kâr Elde Ettiğini Açıkladı! İşte Dört Büyük Takımın Kriptodan Kâr ve Zararları
Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde kripto para piyasasına hızlı bir giriş yaptı. 'Fenerbahçe Token' projesini ön satışa sunan spor kulübü, tarihin en yüksek kârını elde ettiklerini açıkladı! Bunun yanında dört büyükler de finansal sonuçlarını açıkladı. İşte, detaylar.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Kripto Para Birimlerinin Yakın Takipçisi John Divine, Satın Alınabilecek Altcoinlerin Fiyat Analizini Yaptı!
John Divine, kripto para birimlerini yakından takip eden usta analistlerden biridir. Analist, şimdi satın alınması gereken coinleri ve bu coinler hakkındaki fikirlerini takipçileri ile paylaştı. İşte, ünlü analistin önerdiği coinler ve bu coinlere dair analizleri.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Milyon Dolarlık Yatırım Yapmış! Dünyaca Ünlü Rock Grubu Kiss’in Basçısı Gene Simmons'ın Kripto Yatırımları
etiket
Dünyaca ünlü, bir zamanların efsanevi rock grubu Kiss’in basçısı Gene Simmons bu haftanın başlarında bir YouTube kanalında yaptığı röportajda kripto piyasası ve yatırımları ile ilgili konuştu. İşte yatırım yaptığı altcoin'lere dair ipuçları veren Simmons'un cüzdanındaki coin'ler.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Bir Token Haberi Daha! NFT Öncülerinden Bored Ape Yatch Club 2022 Yılında Kendi Token'ını Çıkaracağını Duyurdu
etiket
Twitter'dan duyurulan habere göre, 10.000 NFT koleksiyonu içeren Bored Ape Yacht Club, 2022'nin başlarında kendi kripto token'ını piyasaya sürecek. En büyük NFT koleksiyonlarından biri olan BAYC'ın Twitter hesabı, yakında kendi token'ını piyasaya sürmekle ilgili paylaşımlar yaptı. Habere göre kulüp üyeleri 2022 yılının ilk çeyreğinde token'ı satın alabilecek.
Reklam
Cem Yılmaz Şaşırtmaya Devam Ediyor! Siyah Beyaz İkonlu NFT'nin Sahibi Ömür Boyu Gösterilere Ücretsiz Katılacak
etiket
Türkiye'nin en ünlü komedyeni olan Cem Yılmaz, attığı yeni tweet ile yine tüm gözleri üzerine çekti! Kripto para ve NFT dünyasına hızlı bir giriş yapan ünlü isim, çıkardığı NFT koleksiyonuna bir yenisini daha ekleyerek takipçilerine güzel haberler verdi. İşte NFT meraklılarına Cem Yılmaz'dan gelen güzel haberler.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
BTC'deki Son Fiyat Artışının Sebepleri Neler? İşte JPMorgan'ın Usta Stratejistinin Yükselişe Dair Yorumları
etiket
Bitcoin, olumsuz geçen bir eylül ayından sonra ekim ayına yükselişle girdi. JPMorgan stratejisti, Bitcoin ve kripto para piyasasındaki son yükseliş ile ilgili kilit faktörleri özetledi. Küresel piyasa stratejisti aynı zamanda yükselişin en önemli sebeplerini yorumladı. İşte, detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Bitcoin mi? Döviz mi? Altın mı? Gayrimenkul mü? Bir Yıl Boyunca Yatırımcısına En Çok Hangisi Kazandırdı?
etiket
Yatırımını akıllıca yapan kişiler için bu yıl oldukça kazançlı geçti. Bitcoin, döviz, altın ve gayrimenkul yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen varlıklar arasında yer aldı. Peki, bir yıl boyunca parasını değerlendirmek isteyenlere en fazla getiri sağlamış yatırım araçları hangileridir merak ediyor musunuz? İşte, detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Eylül Ayında En Çok Yükselen Coini Tahmin Edebilecek misin?
etiket
2021 yılı genel olarak kripto piyasası için hareketli bir yıldı. Eylül ayı ise inişlerin ve çıkışların bolca yaşandığı bir aydı. Ayın başlarında kripto piyasası genel anlamda yükselişteydi ama ayın ortalarına geldiğimizde sert düşüşler gerçekleşti. Ayın sonlarına geldiğimizdeyse piyasa tekrar kendini toplamaya başladı. Siz bu inişlerin ve çıkışların sert gerçekleştiği Eylül ayına ne kadar hakimsiniz? Test hazırlanırken sadece Eylül ayı baz alındı ve en yüksek hacimli 200 coin arasından bakıldı.
Ekonomistten Flaş Bitcoin Yorumu! Tarih Verdi Pozisyonları Boşaltsınlar Dedi...
Geçmiş yıllarda yatırım aracı olarak altın ve döviz kullanılırken şimdilerde ise kripto para birimlerine talep artıyor. Bitcoin ile hayatımıza giren kripto para birimleri gösterdiği hareketlilikle birçok kişinin dikkatini çekiyor. Kripto para piyasasına talep artmışken Ekonomist Aysun Karaytuğ'da karda olanlara uyarıda bulundu. İşte Aysun Karaytuğ'dan Bitcoin uyarısı...
Çin'in Kripto Para ile İlgili İşlemleri Yasaklamasından Sonra Yeni Bitcoin Merkezi ABD ve Avrupa Olabilir mi?
etiket
Çin Merkez Bankası, kripto para ve türevleri ile ilgili yapılan tüm işlemlere yasak getirdi. Çin, dünyada Bitcoin madenciliğinin neredeyse yarısından fazlasını karşılıyordu. Ancak ülkede kripto para ile ilgili tüm işlemler 'yasa dışı' oldu. Ardından Çin'deki madenciler faaliyetlerini başka ülkelere taşımaya başladı. Peki, şimdi Bitcoin merkezi hangi ülke olacak? ABD mi Avrupa mı? İşte, detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam