Görüş Bildir
Haberler
Milyon Dolarlık Yatırım Yapmış! Dünyaca Ünlü Rock Grubu Kiss’in Basçısı Gene Simmons'ın Kripto Yatırımları

etiket Milyon Dolarlık Yatırım Yapmış! Dünyaca Ünlü Rock Grubu Kiss’in Basçısı Gene Simmons'ın Kripto Yatırımları

Ali Aydemir
13.10.2021 - 10:30

Dünyaca ünlü, bir zamanların efsanevi rock grubu Kiss’in basçısı Gene Simmons bu haftanın başlarında bir YouTube kanalında yaptığı röportajda kripto piyasası ve yatırımları ile ilgili konuştu. İşte yatırım yaptığı altcoin'lere dair ipuçları veren Simmons'un cüzdanındaki coin'ler.

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin ve altcoinler hakkında olumlu düşündüğünü belirtti.

Bitcoin'in geleceği sorusuna ümitli bir şekilde cevap veren Simmons, cüzdanında yatırım yaptığı 14 altcoin olduğunu söyledi. Sıkça Twwitter hesabından kripto paylaşımları yaptığı bilinen Simmons her defasında kripto dünyasından ümitli olduğunu vurguladı.

Şubat ayında bu tweet'i atmıştı.

300.000 dolarlık ADA aldım ama YTD demiş kısaca.

Paylaşımlarında kripto paralara yatırım yaptığını söyleyen ünlü rockçı Şubat ayında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ADA için “inandığı bir şey” olduğunu yazmıştı. Röportajda ise satmış olduğunu ve sattığına pişman olduğunu belirtti. 'Röportajında aptal bir ismi olsa da ADA'yı seviyorum, ben ona Cardano değil ADA diyorum.' diye de belirtti. 😅

Peki satmasa ADA'sı şuan ne kadardı?

Eğer Simmons satın aldığı ADA Token'ları cüzdanında tutuyor olsaydı şuan yatırdığı paranın iki katından fazlası cüzdanında bekliyor olacaktı. Yani 300.000 doları çoktan ikiye katlamış olacaktı. 19 Şubat'ta 0.9259 dolar olan ADA'nın bu içerik yazılırkenki fiyatı tam 2.1447 dolar.

Cüzdanında Ethereum, Litecoin, Polkadot ve Uniswap varmış.

Röportajın daha da ilgi çekici yeri ise, en az yatırımını ADA'ya yaptığını, başka altcoin'lere milyon dolarlık yatırımlar yaptığını söylemesi oldu. Kripto yatırımlarından ciddi kârlar elde ettiğini söyleyen ünlü gitarist Bitcoin'i 10.000 dolar bandındayken maliyetlendirdiğini açıkladı. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Polkadot ve Uniswap yatırımları olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bütün kripto paralarım çok iyi durumda."

Röportaj sırasında satın aldığı kripto paraların çok iyi iş gördüğünü belirten Simmons, yatırım yaptığı 2 altcoin'den daha bahsederken isimlerini vermek istemediğini, söylerse yükseleceklerini bildiğini fakat bu coin'lerden doğal bir yükseliş beklediğini belirtti.

Elon Musk'ın Dogecoin tweetlerinden sonra DOGE'lerini satmış.

Simmons Musk'ın Doge tweet'lerinden sonra elindeki DOGE'leri sattığını fakat diğer coinleri 10 katını görene kadar satmayacağını belirtti. Kripto dünyasına girmeden önce büyük tereddütleri olduğunu ve araştırarak sağlam adımlarla gitmenin doğru olduğunu vurgularken herkese kendilerinin araştırmaları gerektiği uyarısını yapmayı da ihmal etmedi.

Simmons 11 Ekim'de Bitcoin'in 57.000 dolara yükselişinin haberini vermeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın