Görüş Bildir
Haberler
Bu Hafta Kripto Para Piyasasında Neler Yaşandı? İşte Karşınızda Bu Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Coinleri

etiket Bu Hafta Kripto Para Piyasasında Neler Yaşandı? İşte Karşınızda Bu Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Coinleri

Kripto para piyasasında her hafta yeni bir gelişme yaşanıyor. Bu hafta da birçok coin için yeşil bir hafta oldu. Piyasa genelinden bu haftaki kripto para gelişmelerini ve raporlarını aktarıyoruz. İşte, detaylar.

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin (BTC), bu hafta rekora doğru gidiyor!

Bitcoin (BTC), bu hafta rekora doğru gidiyor!

Bitcoin için yeşil bir hafta oldu. Bitcoin fiyatı 12 Ekim tarihinde 57.000 dolardan düşmüştü. Ancak bu düşüşlerde alım yapıldığı uzun fitilli mumlardan görüldü. Bazı analistlere göre BTC, tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkabilir. Bazı analistlere göreyse, 51.000 dolar seviyelerine geri dönebilir. Bitcoin aslında şu anda kritik bölgede. Haftaya güçlü bir başlangıç yapan Bitcoin, satış baskısındaki artış nedeniyle kazançların çoğunu kaybetti. Tüm zamanların en yüksek seviyesine gelebilmek içinse, önemli bir destek seviyesinin üzerinde kalması şart. Yani yükseliş momentumunu koruması gerekiyor. Şu anda Bitcoin, 60.000 doların üzerinde işlem görüyor!

Elde edilen bilgilere göre Ethereum (ETH) yatırımcıları kârda!

Elde edilen bilgilere göre Ethereum (ETH) yatırımcıları kârda!

Ethereum yatırımcılarının büyük bir kısmı kârda. Sergilediği fiyat hareketi ile önemli dirençleri kıran Ethereum, analistlere göre yaşanan son artış ile ETH yakma adımını destekledi. Eğer bu yakımlar gerçekleşmeye devam ederse uzun vadede yüksek seviyelere çıkacak! Elde edilen verilere göre son 24 saatte 1.348 milyar dolarlık Ethereum transfer edilmiş durumda. Ethereum için bu hafta yeşildi.

DOGE son 24 saatte %3,75 düştü!

DOGE son 24 saatte %3,75 düştü!

2021 yılının en çok konuşulan coinlerinden biri olan DOGE, piyasa değeri bakımından ilk 10 içinde yer alıyor. DOGE fiyatı 10 Ekim'de 0,23 doların altına düşmüştü. Öte yandan, Dogecoin BTC ile uyumlu hareketler sergiliyor. DOGE'nin yaklaşık 0,23 dolar üzerinde kalması yukarı yönlü bir ivme için son derece önemli gibi gözüküyor. Dogecoin aynı zamanda 14 Ekim günü %4,78 oranında değer kazandı.

Polkadot (DOT), değer artışı ile popülerliğini koruyor!

Polkadot (DOT), değer artışı ile popülerliğini koruyor!

En büyük ilk 10 kripto paradan biri olan Polkadot, tek çift haneli kazançlara ulaşıyor. Özellikle Polkadot geliştiricilerinin Twitter üzerinden müzayedelerin 11 Kasım'da başlayacağını duyurmasından sonra yükselişe geçen coin, haftalık performansı ile göz dolduruyor!

Cardano (ADA), son birkaç gündür belirsizlik yaşıyor!

Cardano (ADA), son birkaç gündür belirsizlik yaşıyor!

Cardano, 12 Ekim tarihinde simetrik üçgenin destek çizgisinin altında kırılmıştı. Cardano (ADA) son birkaç gündür ise belirsizlik yaşamakta. Bu belirsizlik ayılar lehine çözümleniyor. Boğalar Cardano fiyatını 2,21 dolar üzerine çıkarmaya çalışacak. Ama eğer başarısız olurlarsa fiyatı 1,87 dolara kadar düşebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Dogecoin katili' Shiba Inu, kısa sürede %10 değer kaybetti!

'Dogecoin katili' Shiba Inu, kısa sürede %10 değer kaybetti!

Shiba Inu, Elon Musk'ın Twitter üzerinden paylaşımı sonrası %400'e yakın oranda değer kazanmıştı. Ancak kısa sürede %10 oranında değer kaybetti. SHIB bir devam modeli sundu ve neredeyse kırılma noktasında. Analistlere göre, kritik bir direnç seviyesinin üzerine çıkmayı başarırsa %42'lik ralli söz konusu.

Ripple (XRP), yatırımcılar arasında popülerlik kazanan coinler arasında.

Ripple (XRP), yatırımcılar arasında popülerlik kazanan coinler arasında.

Ripple'a bağlı XRP, özellikle Birleşik Krallık'taki altcoin yatırımcıları arasında popülerlik kazanmış durumda. Altıncı en büyük kripto para olan XRP, geçtiğimiz günlerde 1,23 dolardan işlem görüyordu. Hafta sonu işlemlerinde 1,23 dolara kadar yükselen XRP, 1,19 direnci üzerinde kalmayı ne yazık ki başaramadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın