Görüş Bildir
Haberler
Öyle Bir Sevdaya Düştüm ki! Sırada Anadolu Takımları Var: Kayserispor Fan Token Satışa Çıkarıldı

etiket Öyle Bir Sevdaya Düştüm ki! Sırada Anadolu Takımları Var: Kayserispor Fan Token Satışa Çıkarıldı

Ali Aydemir
13.10.2021 - 15:00

Spor dünyası fan token haberleriyle gündemden düşmezken bir haber de Kayseri dolaylarından geldi. 11 puanla Lig'de 11. sırada yer alan Kayserispor sezona iddialı şekilde devam ederken taraftarlarını sevindirecek bir haber olan KYSRC isimli fan token'ını duyurdu.

İşte detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

KYSR Token satışta!

KYSR Token satışta!

KYSR Token ön satışı 8 Ekim Cuma günü başladı. Serbest piyasada fiyatlanacak KYSR taraftar token’ın, Cuma günü başlayan ön satış süreci 6 ve 12 ay kilitli kalma ve kilitsiz seçenekleriyle taraftarlara duyuruldu.

KYSR Token, Yukatel Kayserispor resmi Twitter hesabından atılan tweet ile duyuruldu.

Fan Token nedir?

Fan Token nedir?

Taraftar Token olarak da adlandırılan Fan Token'lar, son dönemlerde git gide daha da popüler olmaya başlayan ve takım taraftarlarına kripto dünyası aracılığıyla kulüpleriyle etkileşime girme şansı veren ürünlerdir. Fan token'lar aracılığıyla taraftarlar kulüp ile ilgili kararlarda söz sahibi konuma gelerek, taraftarlara özel avantajlardan yararlanma şansı elde ederler. Kısaca Fan Token, kulüp ile taraftar arasındaki etkileşimi artırmaya yönelik üründür.

KYSR Token'ın avantajları nelerdir?

KYSR Token'ın avantajları nelerdir?
  • KYSR Coin, değeri 1 TL’ye sabit bir dijital varlıktır ve Kayserispor taraftarları için oluşturulmuştur. 

  • Token aracılığıyla anketler, açık artırmalar, ve ödüllerden faydalanarak takım kararlarında söz hakkı kazanabilirsiniz. 

  • Ethereum blokzinciri üzerinde oluşturulmuş Kayserispor Coin ile anketlerde oy kullanarak takıma çeşitli konularda destek olabilirsiniz.

  • Her zaman 1 Türk Lirasına eşit olan Kayserispor Coin’e, Kayserispor Coin uygulamasından erişebilirsiniz.

KYSRC nasıl satın alınır?

KYSRC nasıl satın alınır?

Kayserispor Coin Resmi Mobil Uygulaması üzerinden Türk Lirası yatırdıktan sonra KYSRC satın alarak Kayserispor’un özel taraftar topluluğunun bir parçası olabilir ve takımın gelecek planlarından önceden haberdar olabilirsiniz. Otobüs tasarımından formasına kadar birçok önemli kararda söz sahibi olabilir ve Fan Token avantajlarından yararlanma şansını yakalayabililrsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın