Görüş Bildir
Haberler
Bir Token Haberi Daha! NFT Öncülerinden Bored Ape Yatch Club 2022 Yılında Kendi Token'ını Çıkaracağını Duyurdu

etiket Bir Token Haberi Daha! NFT Öncülerinden Bored Ape Yatch Club 2022 Yılında Kendi Token'ını Çıkaracağını Duyurdu

Ali Aydemir
12.10.2021 - 15:00

Twitter'dan duyurulan habere göre, 10.000 NFT koleksiyonu içeren Bored Ape Yacht Club, 2022'nin başlarında kendi kripto token'ını piyasaya sürecek. En büyük NFT koleksiyonlarından biri olan BAYC'ın Twitter hesabı, yakında kendi token'ını piyasaya sürmekle ilgili paylaşımlar yaptı. Habere göre kulüp üyeleri 2022 yılının ilk çeyreğinde token'ı satın alabilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Horizen Labs ile ortak çalışılıyor.

Horizen Labs ile ortak çalışılıyor.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT projesi, Q1 2022'de büyük bir token projesi başlatmayı planlıyor. Dünyaca ünlü NFT ekibi, “yasal olarak uyumlu” bir belirteç oluşturmak için Horizen Labs ile birlikte çalıştıklarını duyurdu. Çünkü yasal olarak uyumlu bir belirteç oluşturmak ve onu sorumlu, sürdürülebilir bir şekilde kurmak çok daha karmaşıktır.

Geçtiğimiz günlerde atılan bir tweet ile herkese WEN token'ın sinyalleri verildi.

Üyeliğin birçok ayrıcalıkları var.

Üyeliğin birçok ayrıcalıkları var.

En popüler Ethereum tabanlı NFT koleksiyonlarından biri olan The Bored Ape Yacht Club, bu baharda faaliyete başlamıştı ve bugüne kadar yüz milyonlarca dolarlık NFT üretti. Sahipler, kulübün üyesi olarak faturalandırılır ve üyeliğin birçok ayrıcalıkları vardır. Görüldüğü üzere bunlardan biri de gelecek yılın başlarında piyasaya sürülecek WEN Token olarak adlandırılan BAYC'ın kripto parası.

Oldukça geniş kitlelere yayıldılar.

Oldukça geniş kitlelere yayıldılar.

İstatistiklere göre birincil Bored Ape Yacht Club koleksiyonu bugüne kadar 545 milyon dolardan fazla ticaret hacmi üretti ve Mutant Ape Yacht Club 285 milyon dolar daha ekledi. Kennel Club 91 milyon dolar daha eklerken kulübün faaliyetleri ise artmaya devam ediyor.

BAYC tokeni ile ilgili ayrıntılar henüz şekillenmese de, BAYC ekibi, token piyasaya sürüldükten sonra değil, önce inşa ediyor gibi görünüyor.

BAYC tokeni ile ilgili ayrıntılar henüz şekillenmese de, BAYC ekibi, token piyasaya sürüldükten sonra değil, önce inşa ediyor gibi görünüyor.

BAYC ekibi, token lansmanını zorlaştıran şeyin bu yasal parametrelerin yanı sıra fayda, yönetim, sahip faydaları ve kitle erişimi gibi diğer endişeler olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte, bu tür karmaşıklıkların üstesinden gelmek için teknoloji odaklı hukuk ekibi Fenwick West ve blok zinciri tabanlı teknoloji firması Horizen Labs ile birlikte çalışıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güvenlik konusunda yoğun önlemler alınıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın