Görüş Bildir
Haberler
Polkadot (DOT) Teknik Olarak Parachainlerini Destekleyebilecek! İşte Ekosistemindeki Popüler Projeler

etiket Polkadot (DOT) Teknik Olarak Parachainlerini Destekleyebilecek! İşte Ekosistemindeki Popüler Projeler

Polkadot (DOT), farklı blok zincirlerinin tüm ağını birbirine bağlayan merkezi olmayan bir ekosistemdir. Polkadot kurucuları Gavin Wood ve Robert Habermeier, parachain müzayedelerinin açılacağını duyurdular. Müzayedelerin 11 Kasım'da başlaması teklif edildi. Uzun süredir projelerin en başarılıları Kusama test ağında çalışıyordu. Artık bu projeler direkt olarak Polkadot ağından parachain alabilecek! Peki, Polkadot ekosistemindeki piyasa değeri bakımından popüler projeler hangileri? İşte, detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Centrifuge (CFG)

Centrifuge (CFG)

Centrifuge; fatura, gayrimenkul ve telif hakları gibi varlıkları blockchain dünyasına aktarabilmenizi sağlar. Yani borçlular, banka ve diğer aracılara ihtiyaç duymadan varlıklarını finanse edebilirler. Centrifuge, gerçek dünyadaki varlıkları zincirinde NFT'lere dönüştürerek tokenize eder. Piyasa değeri bakımından Polkadot ekosisteminde en başarılılar arasındadır.

Moonriver (MOVR)

Moonriver (MOVR)

Moonriver, Kusama'da mevcut Ethereum geliştiricidir. Akıllı sözleşme para zincirlerinden bir tanesidir. Planı, Kusama ve ERC-20 tokenleri için yerleşik bir entegrasyon sağlamaktır. Bunun yanında Bitcoin gibi diğer varlıklara köprüler uygulamaktır.

Celer Network (CELR)

Celer Network (CELR)

Celer Network (CELR), zincir dışı işlemlerin yönetimini sağlar. Bunun yanında ölçeklendirme çözümü de sunar. Hem ödemeler hem sözleşmeler için basit, hızlı ve güvenli çözümler sunar. Ağın genel amacı ise, blok zincirlerinin tüm potansiyelini açığa çıkarmaktır.

Ontology (ONT)

Ontology (ONT)

Ontology (ONT), şirketlerin blockchain ağlarını Ontology'nin açık blockchain ağı üzerine inşa etmektir. Bunu yaparken kişisel verilerin ihlal edilmeden etkileşime geçilmesini sağlar. Çok çeşitli şirketlere hizmet sunar.

SpiderDAO (SPDR)

SpiderDAO (SPDR)

SpiderDAO (SPDR), Polkadot'un üzerinde çok katmanlı donanım ve yazılım araçlarını bir araya getirir. DAO çerçevelerine yeni bir adalet standardı getirmeyi amaçlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Linear (LINA)

Linear (LINA)

Linear, sınırsız likidite ile anında sentetik varlıklar oluşturabilir. Merkezi olmayan varlık protokolüdür. Emtia, forex, piyasa endeksleri ve diğer tematik sektörleri kripto para kullanıcılarına açar. Temel amacı, protokolün çapraz zincir yetenekleri sayesinde iyi ölçeklenebilmek ve yüksek hız deneyimi sunmaktır.

OptionRoom (ROOM)

OptionRoom (ROOM)

OptionRoom, Polkadot ağı üzerinde kurulmuş kullanıcının kontrol sağlayabildiği bir Oracle protokolüdür. ROOM, kullanıcı tarafından yönetilebilir. ROOM, coin uzmanları ile gerçek dünyadaki sonuçları olay süreçlerine katılım sağlayarak hizmet verir.

Kadena (KDA)

Kadena (KDA)

Kadena, hem işletmeler hem girişimciler için hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir hibrit blockchain teknolojisini sunar. Kadena aynı zamanda network, public ve private blockchainleri tek bir yerde birleştirir.

Reef (REEF)

Reef (REEF)

Reef, kripto varlık alıcı ve satıcılarını borsalardaki likidite havuzlarına ve DeFi ekosistemine bağlar. Sorunları çözer ve her risk kategorisinde verimi en üst düzeye çıkarır. Kripto varlık yönetimini kolaylaştıran yapay zekâ odaklı DeFi işletim sistemidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın