Görüş Bildir
BTC, ETH, DOGE, XRP, ADA ve SHIBA Hakkında Analistlerden Fiyat Tahminleri ve Bu Coinlerin Son Durumları
Kripto para piyasasında geçtiğimiz günlerde sert yükselişler görülmüştü. Bitcoin (BTC), rekor seviyesine yani tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmişti. Ancak şu anda yazının yazıldığı sırada 62 bin dolar seviyelerine geriledi. Bunun yanında ETH, ADA, XRP, DOGE ve SHIBA gibi coinlerde de yükseliş ve düşüşler görüldü. Peki, kripto para piyasasında son durum ne ve analistlerin coinler hakkındaki yorumları neler? İşte, tüm detayları ile BTC, ETH, ADA, XRP, DOGE ve SHIBA yorumları ve analizleri...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Bitcoin’in Üçte Biri 10 Bin Kişinin Elinde
Bitcoin’de en tepedeki 10 bin bireysel yatırımcı tedavüldeki kripto paranın yaklaşık üçte birini kontrol ederken kripto para destekçileri ortaya çıktığı ilk günlerden bu yana Bitcoin’in en büyük sahiplerinin kimler olduğu konusunu sorguluyor.
Reklam
MasterCard'dan Kripto Para Girişimi!
Ödeme devi MasterCard yaptığı yeni hamleyle dijital gücünü daha da arttırmayı hedefliyor. Dev finans şirketi, yükselişe geçmiş kripto para piyasasındaki birimleri kendi himayesiyle entegre ederek çok konuşulacak bir ortaklığın altına imza atıyor. CNBC'de yayınlanan bir habere göre MasterCard kendi veritabanında bulunan kuruluş ve bankalara, kripto paraları entegre edebilme imkanı sunacak. İşte haberin detayları...
Elon Musk'ın Tweetini Attığı NFT 2 Günde 20.000 Dolara Satıldı!
etiket
Attığı tweetlerle kripto para piyasalarını doğrudan etkileyebilen Tesla ve Space X CEO'su Elon Musk bu sefer attığı bir tweet ile bir NFT'nin fiyatının artmasına sebep oldu! İşte detaylar! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Mine Olcay Yazio: Sanal Para Değil Sanal Devrim
etiket
Eski toprak inanmaya dursun sanal parası olan Üsküdar’ın ötesine çoktan geçti bile. Geçen sene bu zamanlar 7, 8 bin dolar olan bitcoin 60 bin dolardan elli beş bin dolara düştü diye ortalık yıkılıyor. Pardon daha geçenlerde kendi para birimimiz cumadan pazara yüzde kaç çakılmıştı? Gelin Bitcoin neden, hangi ihtiyacı karşılamak için icat edildi hikayeye en baştan başlayalım.
Abracadabra Money: Son 1 Ayda %600 Artış Yapan Son Zamanların Gözde Tokenı Spell Token Nedir?
etiket
“DeFi 2.0” yakın zamanda kripto dünyasını karıştırdı ve muhtemelen eskimiş orijinal DeFi'yi değiştirmek için yepyeni bir yenilikçi fikir dalgası getirdi. Abracadabra Money bu yeniliklerden biri. Peki bu Abracadabra Money nedir? Abracadabra Money Tokenı olan ve son 1 ayda değeri %600 kadar artan Spell Token nedir? Sizler için bu soruların cevabını araştırdık.Keyifli okumalar! 
Reklam
Reklam
Reklam
Polkadot (DOT) Teknik Olarak Parachainlerini Destekleyebilecek! İşte Ekosistemindeki Popüler Projeler
etiket
Polkadot (DOT), farklı blok zincirlerinin tüm ağını birbirine bağlayan merkezi olmayan bir ekosistemdir. Polkadot kurucuları Gavin Wood ve Robert Habermeier, parachain müzayedelerinin açılacağını duyurdular. Müzayedelerin 11 Kasım'da başlaması teklif edildi. Uzun süredir projelerin en başarılıları Kusama test ağında çalışıyordu. Artık bu projeler direkt olarak Polkadot ağından parachain alabilecek! Peki, Polkadot ekosistemindeki piyasa değeri bakımından popüler projeler hangileri? İşte, detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam