Görüş Bildir
Metaverse Nedir? İşte En Popüler 5 Metaverse Kripto Para Birimi
Facebook'un isim metaverse olarak değiştireceğini duyurduktan sonra her geçen gün popülerliği artan Metaverse nedir? Metaverse kripto para birimleri nelerdir? Detaylar içeriğimizde, keyifli okumalar! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Facebook'un Adını Meta Olarak Değiştirmesinin Ardından Rekora Koşan Metaverse Token'ları İnceliyoruz
etiket
“Metaverse” kimileri için oldukça yeni duyulmuş bir terim gibi görünse de aslında yıllardır varlığını sürdürüyor. Ready Player One ve Tron gibi filmlerde oynanan tüm bilim kurgu fantezilerinin zirvesi sayılabileceğinden Facebook gibi şirketlerin meta veri tabanına yoğun bir şekilde yatırım yapması da sürpriz değil. Facebook'un ismini değiştirmesinin ardından yükselen Meta veri deposu tam olarak nedir ve ona yatırım yapmayı düşünüyorsanız hangi belirteçleri bilmelisiniz? İşte rekor kıran o token'lar!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Oynadıkça Para Kazanabileceğiniz Blockchain Altyapılı Oyunlar #1
Biz oyuncular, ilk video oyunlarının çıktığı günden beri verdiğimiz oyun içi emeği hep gelir kaynağına dönüştürmek istemişizdir. Bu gelir sağlama yöntemlerimiz eBay üzerinden satmak, arkadaşlar arası ticaret, oyun marketlerinde yapılan ticaret olmak üzere bir sürü çeşidi vardı. Şimdiyse etkilerini son yıllarda çok yüksek düzeyde gösteren blockchain dünyasında üzerinde göstermeye başladı. Bazıları oyuncuları zengin etti, bazılarıysa kendilerine eşsiz deneyimler sundu. Bu listemizde oynadıkça vaktinizi ve emeğinizi gelir kaynağına dönüştürecek blockchain altyapılı oyunları derledik.
Reklam
Ünlü Analist İçin ETH Hâlâ Düşük Seviyelerde! İşte Analist Lark Davis'in Ethereum Hakkındaki Değerlendirmeleri
etiket
Popüler analist Lark Davis, sosyal medyada kripto paralarla ilgili yaptığı yorumlarla ve attığı tweetlerle biliniyor. Ünlü YouTuber Lark Davis, son podcast'inde Ethereum'un hâlâ düşük seviyelerde olduğunu söyledi. Ethereum (ETH) hakkında değerlendirmelerde bulunan ünlü trader, tahminlerini de açıkladı. Ayrıca Twitter hesabı üzerinden Ethereum hakkında tweetler attı. İşte, ayrıntılar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Piyasa Değerine Göre İlk Yüzde Yer Alan ve Şaşırtıcı Bir Miktarda Değer Kazanan Altcoinler Hangileri?
etiket
Büyük kripto para birimlerinde aşağı ve yukarı yönlü ivmeler yaşandı. Ancak piyasa değeri bakımından ilk yüzde yer alan altcoinler, hatırı sayılır bir değer kazandı. Biz de büyük kripto paralardaki son durumları ve değer kazanan altcoinleri araştırdık. İşte, detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Bu Hafta Sonu Nerelerde İndirim Var? Hafta Sonuna Özel Fiyatlarıyla Kaçırmamanız Gereken Günün 12 Fırsat Ürünü
etiket
Günün fırsatlarını kaçırmak istemeyenler için bugün indirime giren birbirinden güzel ürünler var. Trendyol Günün Fırsatları senin için indirime girdi. Trendyol indirimli ürünler arasında ihtiyacın olan bir ürün de olabilir. Günün fırsat ürünlerine bakmak ve indirimlerden faydalanmak istersen içeriğimize geçelim.''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''
Reklam