Görüş Bildir
Galatasaray Fan Token'ı Genişleyip Daha Fazla Büyümeyi Hedefliyor! Şimdi Sırada Global Arena Var
Ülkemizde Socios.com işbirliğiyle 4 Şubat 2020'de piyasaya sürülen Galatasaray Fan Token'dan büyüme haberi geldi. Ethereum blok zincirinde bir “side chain” üzerinde çalıştırılan Galatasaray Fan Token, yeni bir anlaşmayla dünyaya açılmayı hedefliyor. İşte detaylar...Bu içerik eğlence ve bilgilendirme amacıyla yapılmıştır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Bitcoin Ayıları Geri mi Dönüyor? İşte Dönüş Yönünde Düzeltme Çizen BTC ile İlgili Detaylar
Kripto para piyasalarında sert düzeltme hareketleri görülmeye başlandı. Bitcoin geçtiğimiz günlerde 69 bin dolarla rekor kırmıştı; ancak daha fazla ileriye gidemedi. Dönüş yönünde düzeltme çizen BTC, 58 bin 500 dolara kadar geriledi. Peki, Bitcoin ayıları geri mi dönüyor? Ayı sezonu piyasayı etkileyecek mi? İşte, detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Yemeksepeti Hacklendi mi? 30 Milyon Kişinin Tüm Bilgileri Sızdırıldı! İşte Hackerların O Mesajları...
Türkiye'nin en büyük online yemek sipariş sitelerinden biri olan Yemeksepeti geçtiğimiz aylarda veri sızıntısı ile gündeme gelmişti. Konuyla ilgili Nevzat Aydın, platformun kullanıcılarından özür dilemiş ve 'Benzer bir olayın tekrar yaşanmaması için tüm gelişmeleri yapmayı sürdürüyoruz.' demişti. Kasım ayında CEO değişikliğine giden Yemeksepeti, Nevzat Aydın’dan sonra Mert Baki ile yola devam etme kararı alındığını açıklamıştı. Tüm bu yaşananların ardından bu akşam Yemeksepeti'nde bir hacklenme iddiası daha ortaya atıldı. Birçok kullanıcı internet üzerinde Yemeksepeti hacklendi mi? Sorusunun cevabını arıyor. Detaylar haberimizde...
Reklam
Reklam
Reklam
Kripto Para ATM’leri Nedir? Kolombiya’da Şaşırtıcı Derecede Çok Kullanılan Kripto Para ATM’lerini İnceliyoruz!
etiket
Latin Amerika ülkeleri kripto para kullanımında adeta bir cennet. Kripto paraların normal hayatta kullanılması adına birçok yeniliğe imza atan ülkeler var ama en çok bilineni tartışılmasız El Salvador. Kripto ATM bulundurma konusunda da lider onlar ama kullanılma bakımından daha üstün bir ülke var o da Kolombiya. Kolombiya'da kripto ATM'leri oldukça fazla kullanılıyor.Gelin hep birlikte kripto ATM'lerini ve en büyük destekçisini inceleyelim.
Reklam
Twitter'dan Kripto Para Dünyasındaki Varlığını Büyütmek İçin Yeni Bir Hamle: Twitter Crypto Kuruldu!
etiket
Twitter, kripto para piyasasında sağlam bir yer edinmek ve bu piyasada söz sahibi olabilmek için kendi ekibini kurdu. Sosyal medya devi, kendi ekibini kurduğunu çarşamba günü yaptığı açıklamada duyurdu. 'Twitter Crypto' ismi verilen ekibin usta Blockchain mühendisi Tess Rinearson tarafından yöneticiliği de aktarıldı! İşte, ayrıntılar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Evergrande İflas Etti Mi? Emlak Devi Evergrande’nin İflas Haberi Piyasaları Karıştırdı…
Çinli emlak devi Evergrande’nin, uzun zamandır borçlarını çeviremediği ve iflas edeceği konuşuluyordu. Evergrande’nin iflası, Çin ekonomisinin yanı sıra dünya ekonomisinde de yıkıcı etkilere sebep olabileceği ifade ediliyordu. Emlak şirketi Evergrande, dün yapması gereken 148 milyon dolarlık ödemeyi yapmayınca, sosyal medyada Evergrande şirketinin iflas ettiği haberleri dolaşmaya başladı. Şirketin iflas haberleriyle birlikte kripto para piyasasında hızla düşüş yaşandı. Peki, Evergrande gerçekten iflas etti mi? Bitcoin son fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar…
Taproot Güncellemesine Sayılı Gün: Bitcoin (BTC) Ağında Taproot Güncellemesi Neler Vadediyor?
etiket
Bitcoin protokolü, yeni bir güncellemeye imza atıyor. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Taproot güncellemesi Bitcoin'in çalışma şeklini değiştirebilir. Peki, Taproot güncellemesi ne demektir? Neler vadetmektedir? Tüm bu soruların cevaplarını sizin için araştırdık. İşte, tüm detaylarıyla Taproot güncellemesi ve vadettikleri...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam