Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Talk Show Sunucusu Jimmy Fallon da NFT Kervanına Katıldı! Bored Ape'ini Profil Fotoğrafı Yaptı

etiket Dünyaca Ünlü Talk Show Sunucusu Jimmy Fallon da NFT Kervanına Katıldı! Bored Ape'ini Profil Fotoğrafı Yaptı

Ali Aydemir
16.11.2021 - 10:30

NFT'ler dur durak bilmezken bir haber de Jimmy Fallon semalarından geldi. Dünyanın tanıdığı ünlü talk show sunucusu NFT'sini sergilemek üzere profil fotoğrafını değiştirdi. Böylece NFT'si olan ünlüler arasına girmiş oldu. İşte detaylar...

Bu içerik eğlence ve bilgilendirme amacıyla yapılmıştır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Jimmy Fallon kimdir?

Jimmy Fallon kimdir?

Jimmy Fallon 1974 doğumlu Amerikalı komedyen, talk show sunucusudur. En ünlü ve hala devam eden programı 2014'te yayın hayatına başlayan The Tonight Show'dur. Tonight Show'da ünlü isimlerle sohbet havasında geçirdiği keyifli dakikaları, kimi zaman videoları ve fotoğrafları bulabilirsiniz.

Daha önce bir bölümünde Beeple'ın NFT'lerini sergilemişti!

Bored Ape NFT'sini takipçileriyle paylaştı.

Bored Ape NFT'sini takipçileriyle paylaştı.

Tonight Show sunucusu ünlü komedyen Jimmy Fallon, Twitter'daki profil resmini değiştirdi. 51 milyondan fazla takipçisi olan Fallon, takipçilerine Bored Ape NFT'sini göstermek üzere bu değişikliği yaptı. Fallon'un yeni profil fotoğrafı, Ethereum blok zincirli Bored Ape Yacht Club dijital koleksiyonunun bir parçası olan bir Bored Ape NFT'sidir. Bu koleksiyonda 10.000'den fazla dijital maymun NFT'si bulunmakta ve son dönemde 33 ETH'den fazla taban fiyatla satılıyorlar.

İşte değişen profil fotoğrafı! NFT'si ise BAYC #599!

Değerleri önlenemez şekilde artıyor!

Değerleri önlenemez şekilde artıyor!

Bored Ape Yacht Club NFT'lerinin değeri git gide artıyor. The Action Network'ten Darren Rovell'e göre koleksiyonlardan birinin fiyatı Mayıs ayında yaklaşık 27.000 dolar iken geçtiğimiz günlerden 12 Kasım'da 1.5 milyon doların üzerine çıktı. Jimmy Fallon'ın NFT alanına olan ilgisi, dijital koleksiyon ürünlerinin profilini de olumlu yönde etkiledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bu, satın aldığı tek NFT olsa da cüzdanına baktığınızda, farklı projelerden birkaç NFT'nin transfer edildiğini görebilirsiniz.

Birçok ünlü zaten Bored Ape NFT'lerine sahip!

Birçok ünlü zaten Bored Ape NFT'lerine sahip!

Jimmy Fallon NFT'ler ile birlikte NFT koleksiyonuna sahip olan ünlüler listesine katılıyor. Listede Stephen Curry , Snoop Dogg, Tom Brady, Lil Baby yer alıyor. Bu ünlüler, projenin büyümesinin anahtarlarından biri oldu. Birçoğu profil resmini ikonik APE koleksiyondan bir NFT olarak değiştirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın