Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Fan Token'ı Genişleyip Daha Fazla Büyümeyi Hedefliyor! Şimdi Sırada Global Arena Var

etiket Galatasaray Fan Token'ı Genişleyip Daha Fazla Büyümeyi Hedefliyor! Şimdi Sırada Global Arena Var

Ali Aydemir
16.11.2021 - 18:14

Ülkemizde Socios.com işbirliğiyle 4 Şubat 2020'de piyasaya sürülen Galatasaray Fan Token'dan büyüme haberi geldi. Ethereum blok zincirinde bir “side chain” üzerinde çalıştırılan Galatasaray Fan Token, yeni bir anlaşmayla dünyaya açılmayı hedefliyor. 

İşte detaylar...

Bu içerik eğlence ve bilgilendirme amacıyla yapılmıştır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Fan Token büyümeye devam ediyor!

Galatasaray Fan Token büyümeye devam ediyor!

İşin içine kripto piyasasının da girmesiyle 'Futbol asla yalnızca futbol değildir.' tezinin güçlendiği günümüzde, dünyada çoğu ülkede görmeye alıştığımız global fan token fırtınasına ülkemizdeki temsilcilerimizin de katıldığını bilmeyeniniz yoktur. Eylül 2019'da Türkiye’nin ilk Fan Token çıkaran kulübü olmasının yanı sıra, büyüyen Fan Token piyasasının dünyadaki öncülerinden biri olan Galatasaray, 2021’in ikinci çeyreğinde $GAL Fan Token’ın gösterdiği performansla piyasaya konuşulmaya devam ediyor.

15 Mayıs tarihinde 24 saatlik işlem hacmi 220 milyon doların üzerine çıkarak rekor kırmıştı!

15 Mayıs tarihinde 24 saatlik işlem hacmi 220 milyon doların üzerine çıkarak rekor kırmıştı!

15 Kasım’da paylaşılan basın bültenine göre Singapur merkezli bir kripto para borsasında listelenecek. Bu haberle beraber GAL Token için yatırımcı ve kullanıcı sayısını küresel ölçekte artırma fırsatı yakalanacak. Yalnızca Türkiye’de değil global seviyede de kripto para işlem platformlarında büyük bir taleple karşılaşan GAL’ın 15 Mayıs tarihinde 24 saatlik işlem hacmi 220 milyon Dolar’ın üzerine çıkarak rekor kırmıştı.

Dünyada da büyük ilgi görüyor.

Dünyada da büyük ilgi görüyor.

Eşsiz taraftar ödülleri, kulüp oylamalarında oy kullanma ve daha birçok kulüple etkileşim imkanı sağlayan Galatasaray Fan Token, bir sezonda 100 milyon TL üzerinde geliri kulüp hanesine yazdırdı. Etkileşimin en önemli örneklerinden biri taraftarların takımın İstanbul stadyumu için resmi giriş marşını seçmesi olmuştur. GAL Token'ın ülkemizde de büyük bir ilgiyle karşılaşmasının yanı sıra dünyada başlıca İtalya, Fransa, Polonya, Japonya ve Almanya'dan da büyük ilgi gördü.

Kulübün resmi Twitter hesabından böyle duyurulmuştu!

Sürpriz hediyeler verilecek!

Buna ek olarak, çeşitli sosyal medya kampanyalarını tamamlayan ve üye olma şartlarını gerçekleştiren 5 kişiye Galatasaray-Fenerbahçe bileti, 1 kişiye ise iPhone 13 hediye edilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Ekim'de NFT koleksiyonu rekor hızla satılmıştı.

1 Ekim'de NFT koleksiyonu rekor hızla satılmıştı.

1 Ekim 19.05'te satışa sunulup 19.06 olmadan tamamı satılmıştı! Ali Sami Yen NFT koleksiyonun 100 parçası sadece 59 saniyede toplamda 185.000 Euro'ya alıcı bularak rekor bir hızla satılmıştı. Legendary, Mythical ve Iconic olmak üzere farklı nadirlik ve fiyata sahip üç bölümden oluşan NFT'ler alıcılarına ulaşmıştı.

Peki güncel fiyatı ne kadar?

Peki güncel fiyatı ne kadar?

GAL Fan Token'ın fiyatı bu içeriğin hazırlandığı esnada OKEx verilerine göre yaklaşık 8.02 dolarken piyasa değeri ise yaklaşık 29 milyon dolar. Dolaşımda olan adet sayısı 3,554,367 iken 24 saatlik hacmi 10.75 milyon dolar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın