Görüş Bildir
Haberler
Kurumsal Yatırımcılar Hangi Altcoinlere Odaklandı? İşte Milyon Dolarlık Yatırımlara Dair Detaylar

etiket Kurumsal Yatırımcılar Hangi Altcoinlere Odaklandı? İşte Milyon Dolarlık Yatırımlara Dair Detaylar

Büyük kripto para birimlerinde çeşitli nedenlerden dolayı sert düşüşler yaşandı. Bitcoin ve Ethereum yaklaşık olarak %7'şerlik bir kayıp gördü. Kurumsal yatırımcılar ise düşüşle beraber bu altcoinlere akın etti. Peki, piyasa değeriyle uçuşa geçen coinler hangileri? Yatırımcılar hangi altcoinlere odaklandı? İşte, detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kripto para piyasası 300 milyar dolarlık kayıp yaşadı!

Kripto para piyasası 300 milyar dolarlık kayıp yaşadı!

Bitcoin ve Ethereum ivme kaybetti. Bitcoin 60.000 doların altına gerilediği için bu ayki kazanımlarını tahtasından sildi. Aylık muma bakıldığı zaman Bitcoin mumları yeşilden kırmızıya döndü. ETH ise bu ayki devasa yükselişi sayesinde hâlâ yeşil mumlara sahip. Ethereum, 4 bin 115 dolara indi ve %10.3 gerilemiş oldu. Bitcoin'in fon girişlerine baktığımız zaman 174 milyon dolara kadar indi. Ethereum fon girişleri geçen hafta 17,3 milyon dolar oldu. Öte yandan, kurumsal yatırımcılar Ethereum'a daha fazla güveniyor. Kıdemli yatırımcı Raoul Pal, Ethereum fiyatının 2022 yılına kadar 40.000 dolarlık seviyelere ulaşacağını düşünüyor. Ethereum'un gelişim nedenleri arasında DeFi uygulamaları ve NFT'lerin katkısı sayılıyor.

Ayrıca deneyimli kripto para analisti Peter Brandt, düşüşte Bitcoin ve Ethereum alacağını söyledi!

Polkadot (DOT), en fazla fon girişi olan coinler arasında!

Polkadot (DOT), en fazla fon girişi olan coinler arasında!

Popüler kripto para birimi Polkadot (DOT), yaklaşık olarak 5,2 milyon dolar yatırım aldı. Analistler, Polkadot'un yükselmeye hazır olduğunu düşünüyor. Bu yükseliş DOT'u 100 dolar hedefine ulaştırabilir. Özellikle uzun vadeli yatırımcılar için umut verici gelişmeler görülüyor. Ayrıca DOT token'i; kripto yatırımcıları arasında stake, bonding ve yönetişim açısından popüler.

Cardano (ADA), kurumsal yatırımlarda fon artışı yaşadı!

Cardano (ADA), kurumsal yatırımlarda fon artışı yaşadı!

Küresel ödeme platformu Cardano (ADA), toplam fon girişlerinde artış yaşadı. Geçen hafta 16,4 milyon dolarlık fon girişi gördü. Böylece Ethereum'u fon girişiyle geride bırakmış oldu. Geçtiğimiz 7 günde Cardano, 1,8071 ile 2,3263 dolar seviyelerinde işlem gördü. Öte yandan, Cardano (ADA) günlük ve haftalık büyüme oranlarında sabit kalmaya devam ediyor.

XRP (Ripple) yatırımcıları hâlâ rahat nefes alabilmiş değil!

XRP (Ripple) yatırımcıları hâlâ rahat nefes alabilmiş değil!

XRP (Ripple), yaklaşık olarak 3,1 milyon dolar fon girişi gördü. Analistlere göre XRP, düşüş veya yükseliş sinyalleri olmadan geniş bir kanalda işlem görmeye devam ediyor. Popüler bir tradera göreyse, XRP tüm zamanların en yüksek seviyesine çok yakın. Bunun yanında analistler, XRP'de ATH bekliyor. Ancak Bitcoin'deki düşüş XRP'yi de etkiliyor. Yatırımcıları hâlâ rahat nefes alabilmiş değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Solana'ya yaklaşık olarak 9,8 milyon dolarlık fon girişi yapıldı!

Solana'ya yaklaşık olarak 9,8 milyon dolarlık fon girişi yapıldı!

Yaklaşık olarak 73 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük kripto paralardan olan Solana (SOL), giderek kurumsal yatırımcılardan ilgi görmeye devam ediyor. Piyasa değerine göre ilk beşte yer alan SOL, yeni yıla daha fazla fon girişi ile başlayacak gibi gözüküyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

ADA ve SOL var ben de bakalım bir de ALGO var ondan da ümitliyim. Metaverse coinlerine de bir bakın derim mana ve sand çok güzel kazandırdılar. Dün sabah san... Devamını Gör