Görüş Bildir
Haberler
En Güçlü Metaverse Projelerinden Olan Bloktopia'nın BLOK Tokenı OKEx'te Listeleniyor!

etiket En Güçlü Metaverse Projelerinden Olan Bloktopia'nın BLOK Tokenı OKEx'te Listeleniyor!

Well Ok Then
19.11.2021 - 13:48

Son dönemde ilginin çığ gibi büyüdüğü metaverse tokenları arasında popülerliği ve artan grafiği ile göze çarpan Bloktopia'nın BLOK tokenı OKEx piyasasında listeleniyor. Peki bu Bloktopia ve sahip olduğu BLOK token nedir? 

Detaylar içeriğimizde! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bloktopia nedir?

Bloktopia nedir?

Bloktopia bir metaverse evreni inşa etmek üzerine kurulmuş bir proje. 21 milyon Bitcoin fikrinden esinlenerek 21 seviyeden oluşan bir metaverse gökdeleni. Bloktopia ekibi bu projede dünyanın en gelişmiş gerçek zamanlı 3D oluşturma motorunu kullanıyor ve bu sayede kullanıcılarına harika bir görsel deneyimi sunuyor. Bloktopia evrenin tokenı ise BLOK olarak isimlendirilmiş durumda.

Kripto dünyasının alışveriş ve etkinlik merkezi Bloktopia!

Kripto dünyasının alışveriş ve etkinlik merkezi Bloktopia!

Polygon ağı tarafından desteklenen ve Sony Playstation VR'nin kurucuları tarafından platformlar arası bir oyun motoru olan Unity üzerine kurulan Bloktopia, ziyaretçilerin temel veya ileri düzey öğrenime katılmasına, gelir elde etmesine, arkadaşlarla oyun oynamasına, ağlar kurmasına ve çok daha fazlasına olanak tanır. Bloktopia, projelerin, borsaların veya kripto markalarının içeriklerini ve önemli mesajlarını sergilediği, diğer faaliyet ve iş türlerinin yanında mağazaların bulunduğu bir alışveriş merkezi gibi düşünebiliriz.

BLOK token nedir? Ne işe yarar?

BLOK token nedir? Ne işe yarar?

BLOK token Bloktopia evreninde sahiplerine çeşitli ayrıcalıklar sunan bir metaverse kripto para birimidir. BLOK sahiplerine Bloktopialılar denmektedir. Bloktopyalılar, emlak sahipliği, reklam geliri, oyun oynama, ağ oluşturma ve çok daha fazlasıyla gelir elde edebilecekler.

Bloktopialılara pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor!

Bloktopialılara pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor!

Bloktopia'da reklam alanlarının bulunacağını yukarıda belirtmiştik. İşte bu reklam alanları üzerinden NFT tabanlı bir pasif gelir elde edebilecekler. Adeta içeride bağımsız bir dünya yaratan Bloktopia gerçekten heyecan verici bir proje.

Bloktopia'nın BLOK tokenı şimdi OKEx'te!

Bloktopia'nın BLOK tokenı şimdi OKEx'te!

BLOK yatırma işlemleri 19 Kasım'da saat 11:00’de başlayacaktır. BLOK/USDT için spot işlemler 19 Kasım saat 14:00’de başlayacaktır. BLOK para çekme işlemleri 22 Kasım saat 13:00’de başlayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın