Görüş Bildir
Haberler
Kripto Piyasası Dur Durak Bilmiyor! Kriptoların Piyasa Değeri 2,7 Trilyon Doları Geçti

etiket Kripto Piyasası Dur Durak Bilmiyor! Kriptoların Piyasa Değeri 2,7 Trilyon Doları Geçti

Ali Aydemir
13.11.2021 - 23:24

Son verilere göre, Bitcoin (BTC) çarşamba günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara yükselirken, tüm kripto para birimlerinin piyasa değeri 2,7 trilyon dolarlık yeni bir rekor kırdı. İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin’in piyasa değeri 1,23 trilyon dolar civarında bulunuyor.

Çarşamba günü gelen Bitcoin'in yeni rekoruyla kripto paraların çoğunluğu için olumlu gelişmeler yaşanırken tüm piyasanın toplam değeri ise 2,7 trilyon doları geçti! Nisan ayında kırılan Bitcoin rekoru da geçilerek 66.976 dolarlık kapanışla yeni rekora imza atıldı. Bununla birlikte tüm kripto paraların piyasa değeri totalde 2,7 trilyon doları geçti.

Toplam piyasa değeri 3x gördü!

Toplam piyasa değeri 3x gördü!

Ethereum ağının yerel kripto para birimi olan Ether (ETH) de tırmanıyor. Kripto para birimi perşembe günü erken saatlerde 4.200 doların üzerinde beş ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Sektörün toplam piyasa değeri, sene başında 770 milyar dolarken şimdilerde bunun üç katından fazla arttı.

Ethereum (ETH) Bitcoin'e göre çok daha fazla kâr ettirdi.

Ethereum (ETH) Bitcoin'e göre çok daha fazla kâr ettirdi.

Bitcoin rekor fiyatlarına rağmen Ethereum sene başından bu zamana Bitcoin'den çok daha fazla kazandırmayı başardı. Ethereum yükselişi yaklaşık %1000'ken Bitcoin'in yükselişi %400'lerde. Ethereum’un piyasa değeri ise 493 milyar dolar ile Bitcoin’den sonra ikinci sırada geliyor.

ETF'ler fiyatları yükselten etkenlerin başında geliyor!

ETF'ler fiyatları yükselten etkenlerin başında geliyor!

Genel endüstrinin değerlemesindeki artış, Bitcoin vadeli işlem fiyatlarına bağlı türünün ilk örneği borsa yatırım fonlarının (ETF'ler) piyasaya sürülmesinden sonra Bitcoin yüzde 2,1’e ulaşan yükselişle 66 bin doları aştı ve rekor kırdı. Böylece Bitcoin’in 2021 başından bu yana gerçekleşen yükselişi yüzde 120’yi aştı. Hızlı büyüme, sabit paraların ve diğer kripto para birimlerinin geleneksel finansal sistemin istikrarı için risk oluşturabileceğinden endişe duyan düzenleyiciler arasında yeni alarmlara neden oldu.

Apple hisselerini de aştı.

Kripto piyasa değeri, dünyanın en büyük halka açık şirketi olan Apple'ın hisselerinin 2,5 trilyon dolarlık değerlemesini de aşmış durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın