Görüş Bildir
Haberler
Oyun Endüstrisinin Geleceği: Oynadıkça Kripto Para Kazandıran Oyunlar!

etiket Oyun Endüstrisinin Geleceği: Oynadıkça Kripto Para Kazandıran Oyunlar!

Well Ok Then
30.10.2021 - 10:30

Oyuncuların oynadıkça kripto para kazanmalarını sağlayan blok zinciri tabanlı oyunlar, oyun alanında yeni bir çağın önünü açıyor. 

Gelin birlikte bu konuyu biraz deşelim! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Salgınla birlikte online oyun endüstrisi beklenenin çok daha fazla üzerinde büyüdü.

Salgınla birlikte online oyun endüstrisi beklenenin çok daha fazla üzerinde büyüdü.

Online oyun endüstrisi son birkaç yıldır yükselişte ve bunun iyi bir nedeni var. Online bir devrimi zorlayan küresel bir salgından sürekli artan mobil ve internet penetrasyonuna kadar, daha fazla insan çevrimiçi olarak daha fazla zaman harcıyor.

Sadece 2020 için 20 milyar doların üzerinde gelir elde eden endüstrinin bu kadar büyümesi şaşırtıcı değil. Şu anda dünya çapında aktif olan tahmini 1 milyar çevrimiçi oyuncu ile uzmanlar, sayıların 2025 yılına kadar 1,3 milyar aktif oyuncuya ulaşacağını tahmin ediyor.

Endüstriye öncülük eden oyun: Axie Infinity!

Endüstriye öncülük eden oyun: Axie Infinity!

Axie Infinity, her gün bir milyon oyuncunun oynadığı artan popülaritesi sayesinde oyna-kazan oyunlarına öncülük eden bir oyun. Axie Infinity'nin sahip olduğu astronomik başarı, çoğunlukla oyuncuların oynarken gerçek para kazanabilmelerinden kaynaklanmaktadır. Axie Infinity, oyuncuya karşı ortam (PvE) modunun yanı sıra oyuncuya karşı oyuncu (PvP) modunu içeren Ethereum tabanlı bir oyundur.

Kripto para kazandıran ücretsiz kart savaş oyunu: Gods Unchained!

Kripto para kazandıran ücretsiz kart savaş oyunu: Gods Unchained!

Gods Unchained, oyuncuların oyundaki düşmanlarını yenmek için nadir ve değerli olan kartları alıp sattığı, oynaması ücretsiz bir kart savaş oyunudur. Blizzard'ın son derece popüler 'Hearthstone: Heroes of Warcraft' oyununun yakın bir kopyası olan Gods Unchained, oyuna bir kripto avantajı sunuyor ve böylece Blizzard'ın oyuncularına kripto ve blok zinciri teknolojisine tanıdık bir giriş sunuyor. Oyundaki kartlar Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir, böylece oyuncuların sahip oldukları kartları ikincil pazarlarda takas edebilecekleri gerçek mülkiyeti sağlar.

NFT kazandıran oyun: Along with the Gods!

NFT kazandıran oyun: Along with the Gods!

Polygon blok zinciri üzerine kurulu olan Along with the Gods, oyuncuları NFT'lerde ve kripto para birimlerinde ödüllendiren bir rol yapma P2E oyunudur. Oyun, beş sınıfın güçlü aksiyon kahramanları etrafında dönüyor. Her kahraman, savaşlarda kullanılacak farklı özelliklere, becerilere ve özel yeteneklere sahiptir. Oyuncuların, savaşları kazanmak için farklı stratejiler kullanırken kendi seçtikleri kahramanlardan oluşan takımlar oluşturmaları ve bu kahramanları güçlendirmeleri bekleniyor. Tüm oyun içi öğeler, Polygon'un blok zincirinde NFT'ler olarak oluşturulmuştur, böylece daha iyi işlem kesinliği ve daha ucuz işlem maliyetleri sağlar.

Oyun endüstrisinin sonraki adımı ne olacak?

Oyun endüstrisinin sonraki adımı ne olacak?

P2E blok zinciri tabanlı oyunlar endüstrinin geleceğine şekil vereceği açık. Bu oyunlar, oyunculara yorulmadan çalıştıkları oyun içi varlıklar üzerinde daha fazla kontrol sağlamanın yanı sıra, oyun oynarken geçimini sağlayabilecekleri kripto para birimi ve NFT'ler kazanma fırsatı sunmakta. Siz bununla ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın