Görüş Bildir
Haberler
BTC, ETH, DOGE, XRP, ADA ve SHIBA Hakkında Analistlerden Fiyat Tahminleri ve Bu Coinlerin Son Durumları

etiket BTC, ETH, DOGE, XRP, ADA ve SHIBA Hakkında Analistlerden Fiyat Tahminleri ve Bu Coinlerin Son Durumları

Kripto para piyasasında geçtiğimiz günlerde sert yükselişler görülmüştü. Bitcoin (BTC), rekor seviyesine yani tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmişti. Ancak şu anda yazının yazıldığı sırada 62 bin dolar seviyelerine geriledi. Bunun yanında ETH, ADA, XRP, DOGE ve SHIBA gibi coinlerde de yükseliş ve düşüşler görüldü. Peki, kripto para piyasasında son durum ne ve analistlerin coinler hakkındaki yorumları neler? İşte, tüm detayları ile BTC, ETH, ADA, XRP, DOGE ve SHIBA yorumları ve analizleri...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncü kripto para birimi Bitcoin (BTC), tüm zamanların en yüksek değerini görmüştü!

Öncü kripto para birimi Bitcoin (BTC), tüm zamanların en yüksek değerini görmüştü!

Bitcoin fiyatı, 20 Ekim tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmıştı. O zamandan sonra ivme kaybetti. Şimdi 62 bin dolar seviyelerinde. Bitcoin, 67 bin dolar seviyesine ATH görmüştü. Geçtiğimiz gün Bitcoin, %5 değer kaybına yol açan kâr satışlarına maruz kaldıktan sonra stres arttı. Bu stres Bitcoin'i 60 bin seviyelerine itti. Bir taraftan, Fed Başkanı Powell'in yaptığı açıklama ile Bitcoin düşüş yaşadı görüşünde olanlar var. Başkan açıklamasında enflasyonun kalıcı olabileceğini söylemişti. Bunun yanında varlık alımını azaltacaklarını söylemişlerdi. BTC yeniden yükseliş trendini başlatmış görünüyor. Birçok analist ise, yıl sonu için belirlediği altı haneli Bitcoin hedefini korumakta. ABD merkezli kripto borsası Kraken Ürün Müdürü Jeremy Welch de Bitcoin piyasasını yorumladı. Bitcoin'deki fiyat değişikliğinin ana nedenini benimseme ve teknik gelişmeler olarak görüyor. Ona göre BTC protokollerinde yapılan teknik değişiklikler nedeniyle güçlü bir büyüme kapıda. Ünlü trader Michael van de Poppe ise, Bitcoin boğanın ikinci aşamasında konumlandırılabilir dedi. Analiste göre boğa koşusu devam ederse, izlenecek BTC fiyat seviyeleri 75 bin doları bulabilir.

Ethereum (ETH), son 24 saatte iyi bir performans sergiledi!

Ethereum (ETH), son 24 saatte iyi bir performans sergiledi!

Ethereum (ETH), yaklaşık 4 bin 200 seviyelerine yükseldi. Son 24 saatte yükseliş yaşayan Ethereum, Bitcoin'le benzer bir performans sergiledi. Öte yandan, 1 milyon abonesi olan 'Altcoin Daily' YouTube kanalının sunucusu Austin Arnold, 2022 yılının Ethereum yılı olabileceğini söyledi.  Geçtiğimiz günlerde Ethereum yine yükselişini 4.200 dolar direncinin üzerine çıkarmıştı. Bitcoin'den daha iyi bir performans sergilemişti. Auyush Jindal'ın teknik analizine göre Ethereum, yükseliş ivmesi alabilir. Gerilemiş olsa da boğalar 4.000 dolar seviyesinin üzerinde aktifti. Jindal'a göre Ethereum eğer 4 bin 200 ve 4 bin 240 seviyelerinin üzerine çıkamazsa, aşağı yönlü ivme kazanabilir. Ethereum çok fazla kazanç sağlamak için mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

Dogecoin (DOGE), hafif düşmeler yaşadı ve son zamanlarda konsolidasyon sürecinde bulunuyor!

Dogecoin (DOGE), hafif düşmeler yaşadı ve son zamanlarda konsolidasyon sürecinde bulunuyor!

Sermaye piyasasına göre dokuzuncu en büyük kripto para birimi olan DOGE, yaklaşık olarak 0,26 dolar seviyelerinde. Şaka coin dünyasını temsil eden Dogecoin'in yükselmesi için Bitcoin dominance grafiğinin yönünü aşağıya kırması gerekir. Eğer Bitcoin (BTC) kısa sürede düzeltmesini tamamlar ve yönünü yukarı çevirirse, DOGE varlık baskılamasını tetikler. Ancak Dogecoin piyasada yine de ilgi odağı olarak kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Elon Musk, elinde Dogecoin bulundurduğunu açıkladı. Böylece DOGE %8'lik bir artış yaşadı. JPMorgan, DOGE hakkında ayı piyasası uyarısında bulundu. JPMorgan'ın analisti, DOGE bu ay sadece %15'lik mütevazı bir artış sergiledi dedi. Analistler, Dogecoin fiyatının 0,48 dolar seviyelerine ulaşmasını bekliyor. Aynı zamanda DOGE, 32.4 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Bunun yanında analistlere göre Dogecoin konsolidasyon sürecini yukarı yönlü bozabilirse, daha yükseklere çıkabilir.

Ripple (XRP), patlayıcı fiyat hareketini tetikleyebilecek önemli bir zaman döngüsünde!

Ripple (XRP), patlayıcı fiyat hareketini tetikleyebilecek önemli bir zaman döngüsünde!

Ripple (XRP) fiyatı, zayıf görünmeye devam ediyor. XRP, yaklaşık 1,09$ oranında. JPMorgan'a göre XRP, olası satış riski yüzünden tehdit altında. Bunun yanında JPMorgan, XRP için sorun teknik bir ayı bayrağının geçerli kalmasıyla devam ediyor ancak patlayıcı fiyat hareketini tetikleyebilecek zaman döngüsünde dedi. XRP fiyatının 1,05 dolardan sonra destek bölgesi var. Analiste göre XRP fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilmek için 1,18 doların üzerinde kapanması gerekiyor.

Cardano (ADA) fiyatı simetrik üçgen destek hattından yükselmeye çalışıyor!

Cardano (ADA) fiyatı simetrik üçgen destek hattından yükselmeye çalışıyor!

Cardano (ADA), yaklaşık 2,12 dolar seviyelerinde. Analistlere göre ADA, direnç çizgisine doğru yükselebilir. Üçgenin üzerinde kırılma, alıcılar lehine çözüldüğünün sinyalini verir. 2,47 dolar seviyeleri aşılırsa, yukarı yönlü hareket ile 2,80 dolara kadar ulaşabilir. Eğer üçgenin altına gerilerse, arzın talebi aştığını gösterecektir. Analistlere göre bu olursa, kritik seviye olan 1,87 dolara geriler. The Eight Global'ın kurucusu ve CEO'su Michael van de Poppe, ADA fiyatının daha da yükseleceğini düşünüyor. Nigel Green de Cardano (ADA) fiyatının Eylül 2021'de 3 dolara çıkacağını söylemişti ve tahmini doğru çıkmıştı. Şimdi de ADA fiyatının 4 dolara kadar çıkabileceğini söyledi. ADA yeni zirvelere çıkabilir. Öte yandan FXStreet analistleri, ADA fiyatının düşebileceğini söylüyorlar. 1,70 dolara kadar düşüş öngörüyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shiba Inu (SHIBA), 1 milyondan fazla yatırımcıya ulaştı ve sert bir fiyat hareketi ihtimal dahilinde!

Shiba Inu (SHIBA), 1 milyondan fazla yatırımcıya ulaştı ve sert bir fiyat hareketi ihtimal dahilinde!

Shiba Inu, yaklaşık olarak 0,000004167 dolar civarında ve dünden bu yana arttı. 7 Ekim tarihinde zirveye ulaşan Shiba Inu, son 2 haftalık fiyat hareketinde ise bir simetrik üçgen formasyonun oluşmasına neden oldu. Fiyat sıkışmasının derinleştiği popüler şaka coinde alt ve üst sınır kırılması yaşanırsa, sert bir fiyat hareketi görmek mümkün olur. Öte yandan SHIB, ABD'li politikacı Shannon Bray'den destek aldı. Shannon Bray, popüler meme coin hakkında tweet attı. Bray'e göre SHIB eğer 0,00003 dolar bölgesini yeniden ele geçirirse, kısa sürede tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkar. Bir diğer destekçisi ise; ABD'li politikacı David Gokhshtein. ABD'li politikacı David, SHIB ve FLOKI aldığını tweetledi. Analistlere göre Shiba Inu coinini nisan ayında tanıyanlar %1000 oranında kâr edecek. Analist Sarah Tran'a göre Shiba Inu, %20'lik bir ralliye hazırlanabilir.  Bunun yanında Tesla CEO'su Elon Musk'ın ne kadar SHIB bulunduruyorsunuz sorusuna 'Hiç bulundurmuyorum' şeklinde cevap vermesi dün düşüşüne neden olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heath Ledger

Size gore hepsi iyi amk. Biz aldiktan sonra neden dusuyor bunlar.