Görüş Bildir
Haberler
En Fazla Oyu Onlar Aldı! Son Dönemin Durmak Bilmeyen En Popüler Meme Coin'lerinden ELON ve STARL'ı İnceliyoruz

etiket En Fazla Oyu Onlar Aldı! Son Dönemin Durmak Bilmeyen En Popüler Meme Coin'lerinden ELON ve STARL'ı İnceliyoruz

Ali Aydemir
28.10.2021 - 10:30

Meme coinlerin şaka olarak ortaya çıkıp yatırımcılara milyon dolarlar kazandıran yatırımlara dönüştüğünü bilmeyenimiz kalmadı. En yaygın meme'lerden en yenilere meme coin'ler hakkındaki son gelişmelere odaklanıyoruz. İşte detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meme coin'ler git gide daha görünür hale geliyor.

Meme coin'ler git gide daha görünür hale geliyor.

Kripto alanındaki meme paralarının yükselişi son döneme kadar bu denli görünür hale gelmemişti. Yatırımcılar 2021'de bu jetonların neden bu kadar popüler olduğunu merak etmeye devam ederken 2021'de kripto paralar oldukça ilginç gelişmelere ev sahipliği yapıyor. Piyasa meme etiketleriyle her gün yeni bir habere uyanırken bu meme etiketleri kripto para birimlerine dönüştürülüyor ve bilindiği üzere yatırımcılar bunları satın alıyor! 2013 yılında Dogecoin ile başlayan bu meme coin yolculuğu şimdilerde milyon dolarlık yatırımlara ev sahipliği yapıyor.

Geçen sene yapılan bir Doge yatırımı ufak bir hesapla şimdilerde tam 100 katına çıktı.

Geçen sene bu zamanlarda 0,002576 dolar olan Doge, şimdilerde 0,2673 dolardan işlem görüyor. Bu da demek oluyor ki geçen seneki Doge yatırımınız sizi milyoner yapabilirdi.

Piyasanın dikkati ve ilgisi meme coin'lerin üzerinde!

2021'de meme coin'ler hem değer hem de çeşitlilik açısından yatırımcılarını sevindirdi. Dogecoin'in başarısından sonra ve genel olarak kriptonun artan kabulüyle birlikte, piyasa meme coin gelişmeleriyle meşgul oluyor. Popülerlikleri büyük ölçüde sosyal medya influencer'ları ve ünlülerle olan bağlantılarıyla her geçen gün artmaya devam ediyor. Yatırımcılar durumun farkındayken yatırım yapma düşüncesi olmayan kişilerin de ilgisini çekmeyi başardı. Bununla birlikte, yaygın olan düşünce ise DOGE'nin hevesli bir destekçisi olan Elon Musk'ın piyasalara etki ettiği.

Twitterda yapılan anketlerde de yatırımcıların ilgisinin bu yönde olduğu gözlemleniyor.

OKEx de kullanıcıların yorumlarını göz önüne alarak geçtiğimiz günlerde meme coin'ler ilgili özel bir oylama etkinliği başlatmıştı.

OKEx de kullanıcıların yorumlarını göz önüne alarak geçtiğimiz günlerde meme coin'ler ilgili özel bir oylama etkinliği başlatmıştı.

ELON, KUMA, STARL, SAMO ve LEASH için yapılan oylamadan galip gelen coin'ler ise ELON ve STARL oldu. Para çekme işlemleriyse etkinliğin başlangıcından 4 gün sonra gerçekleşti ve yatırımcılar 4 gün içinde işlem yapmaya başladı. Şimdi bu meme coin'leri inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Dogelon Mars nedir?" diyenlere 2024 yılında doğan Dogelon Mars şoku.

"Dogelon Mars nedir?" diyenlere 2024 yılında doğan Dogelon Mars şoku.

Piyasa değeri içerik oluşturulduğu sırada 2,780,536,793 lira olan Dogelon Mars'ın 30 günlük fiyat değişikliği ise %867. Dogelon Mars (ELON) için mevcut fiyat 0,00000053 dolar. Döviz piyasalarında ELON için 24 saatlik işlem hacmi ise 29.063.000,00 dolar. Dogelon Mars fiyatı geçen hafta 19,39% artarken fiyatı ise son 24 saat içinde 1,44% arttı.

Ben Dogelon'um!

Ben Dogelon'um!

Topluluk kendilerini şu şekilde tanımlıyor: 'Dogelon, insanlığın teknolojik evrimine yardımcı olmak için öncelikle tüm insanlar ve medeniyetler tarafından kullanılabilecek ve gelecek çağın uzay çağı teknolojisi ile bütünleşebilecek bir galaksiler arası para birimi kurması gerektiğini biliyordu. Ardından, yol boyunca edindiği arkadaşlarla, Mars'ı her zaman olması gerektiği gibi bir refah merkezine dönüştürmek için yeniden kolonileştirmeye çalışacaktı. Evrendeki yolculuğu başlamak üzereyken, Dünya insanlarını son bir aktarımla bırakacaktı:

Ben Dogelon'um. Dogelon Mars. Bana katıl ve birlikte yıldızlara ulaşalım.'

Starl metaverse nedir?

Starl metaverse nedir?

Piyasa değeri içerik oluşturulduğu esnada 1.441.062.812,52 lira olan StarLink (STARL) için mevcut fiyat 0,000015 dolar. Döviz piyasalarında STARL için 24 saatlik işlem hacmi 6.620.730,00 dolar. StarLink fiyatı geçen hafta 28,81% arttı.

Hem eğlenmek hem de para kazanmak!

Hem eğlenmek hem de para kazanmak!

Topluluk kendini şu şekilde tanımlıyor: 'Starl Metaverse, yeni bir finansal paradigmanın gerçek vizyonunu sonsuzca genişletmek ve onurlandırmak için blok zincirinin ve ademi merkeziyetçiliğin gücünü kullanma yeteneğine sahip bir projedir. Şimdi, bizi her zamankinden daha fazla çevrimiçi hale getiren küresel bir salgın sırasında. Bu yeni alışkanlıklar, normal ve kabul edilebilir olarak gördüğümüz şeyleri geri dönülmez bir şekilde değiştirerek, kalıcı davranışsal ve kültürel değişimler haline geldi. Değer anlayışımızın temeli, sosyal sorumluluklar, bireylerin gelişmesi ve para kazanması için eğlenceli ve uyarlanabilir bir ortam yaratmak için esastır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın