Görüş Bildir
Haberler
Dünya'nın En Hızlı Adamı Usain Bolt'tan Kripto Dünyası'na Hızlı Giriş! Danışma Kurulu'nun En Yeni Üyesi Oldu

etiket Dünya'nın En Hızlı Adamı Usain Bolt'tan Kripto Dünyası'na Hızlı Giriş! Danışma Kurulu'nun En Yeni Üyesi Oldu

Ali Aydemir
06.10.2021 - 10:30

Spor camiasından kripto haberleri gelmeye devam ediyor. NFT'ler dünyada hızlıca yayılırken bir haber de dünya olimpiyat rekortmeni Usain Bolt'tan geldi. Bolt, ünlü NFT şirketi Autograph'ın en yeni Danışma Kurulu üyesi oldu. İşte detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bolt ile ortak olmaktan onur duyuyoruz."

"Bolt ile ortak olmaktan onur duyuyoruz."

Dijital koleksiyonculuğun yeni bir çağını başlatmak için dünyanın en büyük spor ve eğlence ikonlarıyla ortaklıklara öncülük eden şirket olan Autograph, Usain Bolt'u Danışma Kurulu'nun en yeni üyesi olarak duyurdu. Autograph CEO'su ve Kurucu Ortağı Dillon Rosenblatt: 'Olimpiyat efsanesi Usain Bolt ile ortak olmaktan ve ilk NFT koleksiyonunu duyurmaktan onur duyuyoruz.' dedi.

"Bolt'un hikayesinin bir parçası olmak isteyenlere fırsat sağlıyoruz."

"Bolt'un hikayesinin bir parçası olmak isteyenlere fırsat sağlıyoruz."

İlk NFT koleksiyonu gelecek hafta piyasalarda olacak. Dünyanın En Hızlı Adamı, Usain Bolt'a atıf yapılarak üzerinde kendinden parçalar olan NFT'ler oldukça dikkat çekici. Satın alımlar Autograph.io ve DraftKings Marketplace üzerinden yapılabilecek. Rosenblatt sözlerine 'Autograph, içerik ortaklarımızın kariyerlerini ve başarılarını kutlamaya kendini adamıştır ve artık topluluğumuza, NFT'lerimiz aracılığıyla Bolt'un hikayesinin bir parçası olmak için özel bir fırsat sağlayabileceğiz.' diyerek devam etti.

Sporcular Autograph çatısı altında birleşiyor!

Sporcular Autograph çatısı altında birleşiyor!

Böyleyece Usain Bolt; Simone Biles, Naomi Osaka, Derek Jeter, Tony Hawk, Wayne Gretzky ve Tiger Woods da dahil olmak üzere İmza Danışma Kuruluna zaten katılmış olan ikonik spor kahramanlarından oluşan bir ekibe katılıyor.

Yeni sürümler 7 Ekim'de!

Yeni sürümler 7 Ekim'de!

Sezon Öncesi Erişim Koleksiyonu'nun bir parçası olarak, hayranlar ve yeni NFT koleksiyoncuları, çeşitli fiyatlarla erişilebilir dijital koleksiyon satın alabilecekler. Usain Bolt NFT'lerin Premier sürümleri 5 Ekim'de gün boyunca satılırken, ardından Olympian Sprinter'ın 7 Ekim'de çıkacak olan orijinal dijital imzalarıyla yeni Signature sürümleri gelecek.

Ardından açıklama da geldi.

Ardından açıklama da geldi.

Usain Bolt, 'Artık profesyonel olarak koşmaktan emekli oldum, büyüyen bir alanda rekabet açlığımı bir sonraki seviyeye taşımaya ve NFT'ler ve Autograph ile ilgilenmeye karar verdim.' dedi. 'Takıma efsanevi sporcular eklemeye devam ederken hem hayranlarım hem de yeni topluluklarla beni benzersiz bir şekilde birbirine bağlayan bir platform sağlarken Autograph'a katılmaktan onur duyuyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koleksiyondaki en pahalı NFT ise 👇

Koleksiyondaki en pahalı NFT ise 👇

Sürümden bağımsız olarak her Sezon Öncesi Erişim Bileti sahibine, DraftKings Marketplace'teki Autograph'tan gelecek bir indirim için ayrıcalıklı erişim hakkı verilecektir. İlk Usain Bolt NFT'lerinin tedariki sınırlı olsa da, hayranlar diğer önde gelen sporcuların sertifikalı özgün içeriklerini ve henüz piyasaya sürülmemiş koleksiyonları edinme fırsatına sahip olacaklar. Usain Bolt NFT satışlarının ardından Cadılar Bayramı için bir Lionsgate franchise'ı tam zamanında,  Autograph.io ve DraftKings Marketplace'e yeni bir koleksiyon serisi çıkaracak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın