Bize Yakışır Bir Şekilde Bitireceğiz! Porto Maçı Öncesi Fatih Terim'den Önemli Açıklamalar Geldi

Porto maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Fatih Terim basın mensuplarının karşısındaydı. Terim Şampiyonlar Liginde grupları kendilerine yakışır bir şekilde bitireceklerini ve UEFA kupasındaki iddialı olduklarını söyledi. Gomis'in takımdan ayrılması ile ilgili de merak edilenleri yanıtladı. Peki Porto maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İşte Fatih Terim'in basın toplantısından göze çarpan satır başları.

Porto maçı öncesinde Fatih Terim, Brezilyalı Mariano ile birlikte kameraların karşısına geçti ve merak edilenleri yanıtladı.

Galatasaray Porto mücadelesi 11 Aralık salı günü 20.55't beİN Sports'ta olacak.

"Bize yakışır bir şekilde bitireceğiz" diyen Terim, "Son maçların sonucu Şampiyonlar Ligi'ne tesir etmekten ziyade, UEFA'ya etki edecek" diyerek hedeflerinin UEFA olduğunu dile getirdi.

Terim 2000'deki UEFA başarısı hatırlatılınca "UEFA, Galatasaray'ın daha önce kazandığı bir kupa. Sonuna kadar gitmek isteyecektir, Galatasaray oralara alışkın bir takım." diyerek iddialı bir yanıt verdi.

Twitter'dan Galatasaray'ı mağlup eden Lokomotiv Moskova'ya teşekkür eden Schalke 04'i soran basın mensuplarına "Bunları espri olarak kabul ediyorum." yanıtını verdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Diğer takımların çok yüksek meblağlar ile yaptıkları transferleri dile getiren Terim, "Her şey para değil diye bir şey yok artık. Bu bir bahane değil, bu bir gerçek." diyerek büyük kulüpler ile aradaki makasın açıldığını söyledi.

'Herkes 30'a, 40'a, 100'e, 200'e alırken, siz satmadan alamıyorsunuz.' diyerek Türk futbolunda zorlanılan bir noktaya parmak bastı.

Gomis'in yerine iki santrafor alınacağı için teknik olarak satışına onay verildiğini söyleyen teknik adam, gönderilme kararının verilmesinin o gün için doğru olduğunu söyledi.

Gomis kadroda olsaydı katkı sağlayacağını söyleyen Fatih Terim, 'Bugün Galatasaray bu gruptan çıkıyor olsaydı, kimsenin aklına bu soru gelmezdi. Bazen çok istediklerimiz olmuyor.' açıklamasında bulundu.

"Melo ve Sneijder ile temasımız olmadı ancak gerek de yok. Çağırsak, geleceklerini biliyoruz." diyerek taraftarların son günlerde sıkça dile getirdiği bir konuya da parmak bastı.

Galatasaray taraftarının özlediği ve sıkça tekrar takımda görmek istediklerini dile getirdikleri Melo ve Sneijder'ın sorulması üzerine 'Çağırırsak geleceklerdir. Galatasaraylılar bu kadarını bilsin yeter. Onların ismini söyleyince bile yüzüm gülüyor' diyerek taraftara göz kırptı.

Brezilyalı sağ bek maç öncesi "Taraftarın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Onlarla birlikte Avrupa Kupaları'nda yolumuza devam etmek istiyoruz. Galatasaray'ın yeri her zaman Avrupa'dır." diyerek taraftardan beklediği desteği dile getirdi.

Popüler İçerikler

50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.12.2018

Çağırın o zaman be vicdansızlar, iliğimiz kurudu sezon başından beri. Yine de ölümüne seviyoruz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ