'Hadi evladım artık senin de mürüvvetini de görelim'ler başladı mı? Kayınçoya, kayınvalideye, kayınbabaya hazır mısınız?Peki ya siz gelecekteki kaynananıza buradan ne söylemek istersiniz?
Youtube'un 2 meşhur sanatçısı Ed Sheeran'ın efsane Shape of You şarkısını ele alarak 24 farklı tarzda söylediler. Muhteşem bir çalışma ortaya çıkaran ikilinin hoşunuza gidecek o çalışması.
Eğlencenin tam olarak kelime karşılığı olan Dude Perfect, yeni videolarında da trick shotlara doymazken, efsane eğlenceli bir video hazırlamışlar. Nerf yayı de şahaneymiş!
Onlarca damat adayıyla mutluluğu bulamayan Hanife, şimdi de oyunculuğuyla gündemde. 'Ben geldim İstanbul, seni yeneceğim.' repliği ise tam Oscar'lık...
GTA'yı gerçek hayata uyarlayan Rus ekibi, Kursk City serisini devam ettiriyor. Şimdiye kadar birçok bölüm yayınlayan ekip 12. bölümü de Youtube üzerinden yayınladı.
Dizi ve filmler için makyaj sanatı büyük önem arz ediyor. Sanatçıların ellerinden çıkan çalışmalar, aşırı gerçekçi yönleriyle insanlarda korku duygusunun zirve yapmasına neden oluyor. Buradaki sanatçının çalışması ise insanlarda tripofobiyi tetikliyor.
Fırıncıyı vurdular mı? Şimdi kuş nasıl çalınır? Vaz geçiyor muyuz geçmiyoruz, neden, hızlıyız çünkü? Her genç erkeğe hapse girmeyi tavsiye eden kuş çalma üstadı Culluk Yusuf. Çorap değiştirir gibi takım elbise değiştiren Pele Dayı. Feminist köy muhtarı, tapılacak kadın Naime. Vurulan fırıncının akıbeti. Dört mevsim janti, bar fedaisi Devran. Yenilmez armada dövüşçü horoz, Elekroşot. Zenginden alıp fakire veren Rokko ve Çetesi. Mafyaya giremeyen Drej Hasan. İlk yayınlanan teaser ile akıllarda kalan yönetmen YUNUS OZAN KORKUT ’un Adana’nın varoşlar bir mahallesini kendine has diliyle anlattığı film BENİM VAROŞ HİKAYEM 29 Eylül’de vizyona giriyor.
Grinin Elli Tonu ile büyük bir başarı yakalayan seri 3. filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alışılmışın dışındaki tarzıyla dikkat çeken ilk filmin ardından gelen ikinci filmde de başarı devam etmişti. 3. ve son film, Özgürlüğün Elli Tonu, 8 Şubat‘ta vizyona girecek.
Bağcılar'da bir taksi şoförü, yolcusu olduğu sırada direksiyon başındayken okey oynadı. İki eliyle hem telefonu tutup hem de direksiyonu kontrol etmeye çalışan şoför pes dedirtti.
24 yaşındaki Adam Ondra, dünyanın en zor kayalığı olarak bilinen Norveç'teki kayalığa tırmanarak adını tarihe yazdırdı. 20 dakikalık bir tırmanış gerçekleştiren Adam, 9c, tek ipli tırmanış gerçekleştirdi. Ayrıca 2020 yılında ilk defa olimpiyatlarda yer alacak tırmanış sporunda da büyük ihtimalle Adam Ondra'yı da izleyeceğiz.
Bu Japonlar gerçekten çok ilginçler. Ayak kokusuna tepki veren robot köpek geliştiren Japonlar insanı bir yaşına daha sokuyor. Bu robot köpek eğer ayağınız çok kokuyorsa bayılıyor.