Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara başladı. Mansur Yavaş, yaptığı miting konuşmasında ekonomi üzerinden çeşitli meslek dallarının terörist ilan edilmesine tepki gösterdi.
Sosyal medyada paylaşılan ve gündem olan görüntülerde, Suriyeli bir grup sınırda hendek kazan iş makinelerini koruyan Türk askerlerinin üzerine yürüdü.
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Emek ve Özgürlük İttifakı'ndaki TİP'e üstü kapalı eleştiride bulundu. Buldan 'Bize de oy verirseniz kazanırız' diyenlere sakın aldanmayın, sakın güvenmeyin' ifadelerini kullanarak 'Yeşil Sol Parti dışında atacağınız her oy AKP’nin işine yarar' dedi.
ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, MHP milletvekili olduğu dönemde annesinin vefat ettiğinde MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine başsağlığı dahi dilemediğini belirtti.
CNN Türk 'te Fulya Kalfa'nın sunduğu CNN Türk Masası programında Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici ile gazeteci Zafer Şahin arasında tartışma çıktı.
Kendine Muhabir isimli YouTube kanalı, Kastamonu'da sokağın nabzını tutmak için mikrofonu vatandaşlara uzatarak 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hangi adaya oy vereceklerini sordu.
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok'ta gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu 'Gençler büt'e bırakmayalım, ilk turda bitirelim bu işi” ifadelerini kullandı.
Futbol sektörünün özellikle son sezonlarda en çok eleştiriye maruz kalan takımı Fenerbahçe bildiğiniz gibi. Ligde 63 puanla Galatasaray'ın peşinden giden ve ikinci sıraya yerleşen sarı lacivertli ekibin futbolcuları da yakından takip ediliyor elbette. Takımın kaptanı ve kalecisi Altay Bayındır, bel fıtığı dolayısıyla operasyon geçirdi. bir süre dinlenmesi gereken Altay Bayındır, Arda Güler'in katıldığı canlı yayına görüntülü bir şekilde bağlanınca olanlar oldu...
Son dönemlerde gündemde olan dizilerin başrol oyuncuları, yakın kadraja alınmış durumda. Her hareketleri, her açıklamaları magazin gündeminde sık sık dikkat çeken konular arasında yer alıyor bildiğiniz gibi. Bu isimlerden bir tanesi de Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ. Kendisi yürekleri ağza getiren düşüş hikayesini, Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü bayram özel programında anlattı. Gelin birlikte bakalım...
Soğuk Savaş adlı YouTube kanalında yayınlanan Gülersen Kaybedersin adlı program her bölümüyle sosyal medyaya damga vuruyor. Yapılan şakalara gülenin elendiği programda sorulan 'Kızılay' göndermeli soru gündem oldu. Sorunun yanıtı ise adeta tokat etkisi yarattı.
Millet İttifakı'nın üyeleri seçim yaklaşırken miting çalışmalarına da hız verdi. Bayram süreci boyunca her biri deprem bölgesinde depremzedelerle buluştu.
Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in geçmişte çektiği 23 Nisan videosu ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kez paylaşılan video dikkat çekti.
Hollanda’da yolcu indirip bindirirken durakladıkları için çok fazla trafik cezası aldıklarını düşünen taksi şoförleri Dam Meydanı yakınlarında protesto gösterisi düzenlemiş. Protestoya bir Türk damgasını vurmuş.
14 Mayıs'ta Türkiye seçime gidiyor. Seçim sürecinin belki de en çok konuşulan olaylarından biri HÜDAPAR'ın son dakika Cumhur İttifakına katılması olmuştu.
14 Mayıs seçim dönemlerinin yaklaşmasıyla beraber birçok siyasi isim mitinglere başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan çocuklara bayram harçlığı ve hediye dağıttı. Seçim otobüsü içerisindeki Erdoğan ile yanına gelen çocuk arasındaki diyalog gündeme damga vurdu. Sosyal medyada dikkat çeken bu anlar tepki çekti.
Ordu'nun Aybastı ilçesinde pazar esnafını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a, bir pazar esnafı dert yandı. İki dönem AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen esnaf kadın, “Aklım erdi, döndüm. Atatürk’ün partisini bırakmam. Beni kurşunlasınlar, ben vazgeçmeyeceğim” dedi.
Herkesin sonucunu merakla beklediği 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Oyuncu Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak da yeni filmleri için katıldıkları televizyon programında 'Seçimi kim kazanır' sorusuna yanıt verdi.
Depremlerden etkilenen illerden Adıyaman’ın Kahta ilçesine bayram ziyareti için giden Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu ilçe girişinde bir grubun saldırısına uğrayınca program iptal edildi.