Telefonunuza İndirebileceğiniz Sporcu Dostu 10 Uygulama
Sporu kesinlikle sağlığımız için günlük yaşamımıza entegre etmemiz gerekiyor. Ama bunu yalnız başımıza yapmamız elbette oldukça zor. Hatta entegre etmeyi başarsak bile zaman zaman yönlendirilmeye ihtiyaç da duyabiliriz. Bu yüzden de her zaman yanı başımızda bulunan telefonlarımızdaki mobil spor uygulamaları kurtarıcılarımız olabilir.Gelin birlikte kurtarıcılarımıza bir göz atalım!
2021-2022 Sezonunda UEFA'dan En Çok Gelir Elde Eden Türk Kulübü Belli Oldu!
UEFA, 2021-2022 sezonuna ait mali raporu yayımladı. Geçen sezon tüm turnuvalarda toplam 2 milyar 731 milyon 900 bin avro dağıtıldı. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden ekiplerimiz, toplamda 51 milyon 567 bin avro kazandı. Peki, en çok geliri hangi temsilcimiz elde etti? İşte, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2021-2022 UEFA gelirleri.
Her Gece Uyumadan Önce Uyku Yogası Yapmanın Hayatınızda Değiştireceği 9 Şey
Yoğun ve yorucu bir günün ardından vücudu dinlendirebilmek ve derin bir uykuya hazırlamak için iyi bir akşam rutinine ihtiyacımız vardır. Yoga, hem zihin hem de beden için sağladığı sayısız faydayla akşam rutinlerinin olmazsa olmazıdır. Gelin, sağlıklı bir uyku için uyku yogasının faydalarına birlikte bakalım!
İlk Raunt Novara'nın! Eczacıbaşı’nı İtalya’da Ebrar Karakurt Yıktı
CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finaldeki temsilcilerimizden Eczacıbaşı Dynavit, İtalya deplasmanında Igor Gorgonzola Novara ile karşı karşıya geldi. 2-0 geriye düşen Eczacıbaşı, geri dönse de sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Novara'da müsabakaya Ebrar Karakurt damga vurdu. Ayrıntılar ⬇️
Dünya Yıldızı Olacağı İddia Edilen Arda Güler'in Performans Analizi
Uzun zamandır merceğim altında olan genç futbolcu Arda Güler’in ne kadar büyük bir futbolcu olduğuna dair kamuoyunda artan içerikler dikkatimi çekiyor. Yorumcular ve içerik üreticilerin git gide artan eleştirileri Fenerbahçe teknik direktörü Jesus’un üzerinde futbolcuyu oynatması gerektiği yönünde bir baskı oluşturuyordu derken bu baskı Beşiktaş maçında Arda’nın ilk 11’de yer almasına neden oldu. Benim için de bu değerlendirme yazısını yazmak şart oldu.