3–9 Kasım · Bugün 17:40'de güncellendi
Önümüzdeki 7 günün gündüz en yüksek sıcaklıkları
Nevşehir Derinkuyu'da önümüzdeki hafta sıcaklıklar -2°C ile 17°C arasında seyredecek. En sıcak gündüz Salı (3 Kas) günü 17°C ile yaşanacak. En serin gece ise Pazar (8 Kas) gecesi -2°C olarak bekleniyor.
Haftanın ilk yarısında gündüz ortalama sıcaklık 11°C iken, ikinci yarısında 6°C'ye düşecek ve serinleme eğilimi görülecek. Gece sıcaklıklarında da benzer bir düşüş olacak, bu nedenle akşamları daha soğuk geçecek.
Yağışlı günler Salı (3 Kas), Çarşamba (4 Kas), Perşembe (5 Kas) ve Cuma (6 Kas) olarak öngörülüyor. Bu günlerde yağmur geçişleri olabilir.
Hafta boyunca gündüz ve gece sıcaklıkları arasındaki fark ortalama 5°C olacak. Gündüzleri ince katmanlar tercih edilirken, sabah ve gece saatlerinde mont veya kalın hırka giymek uygun olur.
Önümüzdeki 7 gün (günlük min / max)
İlçelere göre güncel hava durumu
