Görüş Bildir
Haberler
Yurt Dışından Ödeme Almak İçin Paypal Alternatifi Olan 13 Sistem

Yurt Dışından Ödeme Almak İçin Paypal Alternatifi Olan 13 Sistem

Malumunuz Paypal ülkemizde özellikle freelance iş yapanlar ve Webmaster'lar için önemli bir yere sahipti. Paypal'in 2016 yılında BDDK tarafından lisansının iptal edilmesiyle bir boşluk ve belirsizlik yaşanmış, yurtdışına online iş yapan kişiler mağdur olmuştu. 

Bugün sizler için yurt dışından ödeme alma, para transferi için kullanabileceğiniz, Paypal alternatifi 13 harika sistemi aktaracağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Payoneer

1. Payoneer

Paypal alternatifi olarak en çok kullanılan ödeme alma sistemi olarak ön plana çıkıyor. Fiverr, Upwork, Envato gibi sistemlerde kullanabiliyorsunuz. Bununla birlikte size Amerika, İngiltere, Çin gibi ülkelerde, ülke sınırları içerisinde banka hesabı açmanıza imkan sağlıyor!

Türkiye'deki banka hesabınıza para çekmeniz de çok kolay.

2. Transferwise

2. Transferwise

Transferwise, global ödeme alma ve yapma konusunda son bir sene içerisinde çok iyi büyüyen bir startup aslında. 29 farklı para biriminde düşük işlem ücretleri ve hızlı bir şekilde ödeme alma, para transferi yapma hizmetlerini yapabiliyorsunuz. Üyelik ücretsiz. 

Aynı Payoneer gibi yabancı ülke sınırları içerisinde banka hesabı da kullanabiliyorsunuz(Borderless) ancak bunun için bir şirketiniz olmalı veya vergi numarası girmelisiniz.

3. Skrill

3. Skrill

Yurtdışına ödeme yapabileceğiniz ve ödeme alabileceğiniz bir platform. Arayüzü Türkçe'dir. Türkiye'deki banka hesabınızı SWIFT kodu ile ekleyerek ödeme alabilirsiniz.

4. Payza

4. Payza

Dünyada sıklıkla kullanılıyor. Çalışma mantığı Paypal ile aynı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Webmoney

5. Webmoney

Özellikle Rusya'da çok kullanılıyor. Para gönderme ve alma konusunda oldukça iyi diyebilirim. Ödeme almak için her iki tarafın da üye olması lazım.

6. Neteller

6. Neteller

Neteller da dünyada ödeme yapmak ve ödeme almak için en çok kullanılan sistemlerden bir tanesi.

7. Moneygram

7. Moneygram

8. Ecopayz

8. Ecopayz

Ecopayz ülkemizde özellikle bahis oyunlarında sıklıkla kullanılıyor. Kendi kartı da mevcut, kartı aldıktan sonra internette ve ATM'lerde işlem yapabiliyorsunuz.

9. ePay

9. ePay
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Payeer

10. Payeer

11. Stripe

11. Stripe

Stripe özellikle Amerika'da çok kullanılıyor. Ödeme alma yolları oldukça fazla. En büyük özelliği ise size sanal POS sunması. TL ile de ödeme alıyor. Stripe üzerinden Amerika'da şirket de kurabiliyorsunuz.

12. Paymentwall

12. Paymentwall

Paymentwall, ödeme alma sistemleri arasında en fazla alternatif yola sahip olan ödeme kuruluşudur. Mobil ile ödeme, bitcoin, kripto para, kredi kartı, havale, eft gibi seçenekleri de sunuyor. Üstelik Türkçe.

13. Popmoney

13. Popmoney
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
32
19
10
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

paypal sadece bir satin alma sistemi degildi. ayni zamanda satis sistemiydi. turkiyede urettikleri farkli orjinal urunleri yada dijital hizmetleri insanlar y... Devamını Gör

benjamin be

Umarız paypal en kısa zamanda türkiyeye yeniden hizmet vermeye başlar.

Efkan Efekan

Muarrem İnce paypalı açacakmış.