Görüş Bildir
Haberler
Yurt Dışına Çıkmak İsteyenler Buraya! Avrupa'da Ziyaret Edebileceğiniz En Ucuz 11 Şehir

Yurt Dışına Çıkmak İsteyenler Buraya! Avrupa'da Ziyaret Edebileceğiniz En Ucuz 11 Şehir

Şeyma Abay
14.05.2022 - 14:15

İyi bir seyahat insanları mutlu etmeye yeter. Şimdi göreceğiniz bu şehirler Avrupa'da ziyaret edilebilecek en ucuz yerler. 

Detaylar için buyurun...

Kaynak: https://www.timeout.com/europe/things...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Kraków - Polonya

1- Kraków - Polonya

Festival görüntüleri Kraków'da eski dünya tarihi ile buluşuyor. Mümkün olduğunca çok sayıda ortaçağ mekanını not almanızı ve daha sonra bu yerleri harika bir geceye doldurmanızı öneririz. Seyahatinizi, şehrin geleneksel festivallerinden olan Yaz Caz Festivali, Kraków Film Festivali ve bunun dışında daha az sıklıkla olan Uluslararası Çorba Festivali gibi birçok festivali birbiriyle aynı zamana denk gelecek şekilde planlamaya çalışın.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: 59 £ (77$)

2. Riga, Letonya

2. Riga, Letonya

Riga'da her şey art nouveau ile ilgili. Mimari gerçekten çok güzel ve devasa. Daha geleneksel bir şey için Putty, modern bir galeri ve etkinlik alanı veya Rigas Birza'ya göz atın.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: 49 £ (64$)

3. Český Krumlov, Çek Cumhuriyeti

3. Český Krumlov, Çek Cumhuriyeti

Český Krumlov, bekarlığa veda partisi olmayan Prag'a çok benzer. Labirentli, barok sokakları sizi en sonunda merkezdeki devasa kale kompleksine götürür. Yaz aylarında oldukça güzel bir yer, ama gerçekten tablo gibi manzaralar için kışın karla kaplı olduğu zaman gidin. Birçok hoş kafeden birinde kendinizi sıcak tutabilirsiniz ya da canlı müzik salonlarından birinde geleneksel yemekleri

deneyebilirsiniz.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: 76 £ (99$)

4. Bükreş, Romanya

4. Bükreş, Romanya

Eğer iyi vakit geçirmek istiyorsanız Bükreş harika bir yer. Gece hayatı varken uyumamalısınız. Pazarlık yaparak (lezzetli, doyurucu) geleneksel yemekleri uygun fiyatlı deneyebilirsiniz.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: £ 45 (59$)

5. Belgrad, Sırbistan

5. Belgrad, Sırbistan

Kaotik, cesur, dolu ve süper ucuz Belgrad. Sessiz bir kaçış yeri dışında her şey. Smokey dive barları ve konser mekanları, eski sosyalist mimaride yer alıyor ve şuanda gelişen bir kültür sahnesine ev sahipliği yapan bir zamanların ıssız bölgesi olan Savamala’da yer almak için yarışıyor. Bu yerlerden sonra doğanın küçük, sakin bir dilimini bulmak istiyorsanız, Sava nehri üzerindeki bir ada olan Ada Ciganlija'ya gidin.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: 39 £ (51$)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaunas, Litvanya

6. Kaunas, Litvanya

Kaunas, 2022 Avrupa Kültür Başkentlerinden biri ve bunu kutlamak için inanılmaz 1,000 etkinlik planlanıyor. Oldukça ses getirici olacak! Etkinliklere katılamazsanız, Mykolas Žilinskas Sanat Galerisi gibi tüm yıl boyunca açık olan çok sayıda etkileyici sergi alanı var. Ve biraz daha değişik ve heyecanlı bir şeyler yapmak istiyorsanız, oldukça garip olan Şeytan Müzesi'ne gidin.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: 58 £ (76$)

7. Zagreb, Hırvatistan

7. Zagreb, Hırvatistan

Bu şehir yürüyüş için yapılmıştır, her yere yürüyebilirsiniz. Genişleyen ana meydandan, nereden bakarsanız bakın her açıdan güzel gözüken manzaraya bakarak dolaşmanızı öneririz. Bunun, hem maliyeti düşüktür hem de muhteşem manzaralara bakarak güzel vakit geçirmenizi sağlar. Yine de ulaşımınızı değiştirmek istiyorsanız, fünikülere atlayın ve benzerini bulamayacağınız manzaralar için tepeye çıkın. Ya da pek çok havalı kafeden birinde takılın.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: 51 £ (66$)

8. Argos, Yunanistan

8. Argos, Yunanistan

Argos, dünyanın sürekli yaşayan en eski şehirlerinden biridir. Mora Yarımadası'nın tam kalbinde, ılık Akdeniz havasına sahip ve arkeolojik güzelliği göz alabildiğine yayılan Yunanistan’dır. Bir efsaneye göre, burası Zeus'un oğlu tarafından yönetiliyordu. Antik tiyatro kalıntılarını, tarih öncesi kaleyi ve MÖ altıncı yüzyıl Roma Agorasını huzur içinde keşfedebilmeniz için turistik yoldan da uzaktadır.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: £ 38 (49$)

9. Marsalforn, Malta

9. Marsalforn, Malta

Sakin bir mola vermek istiyorsanız bu şirin balıkçı köyüne gitmelisiniz. Restoranlarda çok sayıda taze balık ve muhteşem okyanus manzarası vardır, bu nedenle bir kitap almanızı, güneş gözlüklerinizi takmanızı ve rahatlayarak deniz melteminin tadını çıkarmanızı öneririz.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: £ 57 (74$)

10. Sofya, Bulgaristan

10. Sofya, Bulgaristan

Sofya gerçekten, ama gerçekten muhteşem bir yerdir. Şehrin etrafına dağılmış kubbeli kiliseler, özenle yapılmış camiler, Sovyet heykelleri ve büyük galeriler gibi Instagram'ınızda beğeni rekorları kırmanızı sağlayacak pek çok şey bulundurur. Çoğu insan Bulgaristan'ın kayak pistlerinde ve sahil şeritlerinde bulunduğundan, dolaşırken kendinizi kalabalıkta hissetmeyeceksiniz.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: £ 46 (60$)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Graz, Avusturya

11. Graz, Avusturya

Son olarak bahsedeceğimiz şehir Graz. Graz Avusturya'nın gizli kahramanlarından biridir. UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer almasının yanı sıra 2003'ün Kültür Başkenti ve 2008'in Mutfak Lezzetleri Şehri olarak anılıyor. Fütüristik sanat için Kunsthaus Graz'a gidin. Galeri, 'dost canlısı uzaylı’ olarak bilinen bir binada yer almaktadır. Ayrıca sahildeki dalgalı, pullu formu da kesinlikle kaçırmamalısınız.

Ortalama tek yataklı Airbnb fiyatı: £ 64 (84$)

Bu içeriklerde dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Merak ediyorum hiç bu şehirlerde bulundunuz mu? Bulunmadıysanız neye göre yaptınız bunu... Belgrad'da bir amerikan hamburgeri yersiniz 1300 dinar ödersiniz, ... Devamını Gör

Resho

Hadi açalım haritayı kafamıza göre şehirler seçelim içerik yapalım. Saçma sapan bir dayanağı olmayan bir içerik.

Gizem Yenikler

Güzel şehirler gezilmeli.