Görüş Bildir
Haberler
YPG'den Nejat Ağırnaslı İçin Açıklama

YPG'den Nejat Ağırnaslı İçin Açıklama

adem kara
14.10.2014 - 08:59

YPG, Kobani’de IŞİD’e karşı savaşırken yaşamını yitiren Suphi Nejat Ağırnaslı için açıklama yaptı.

Halk Savunma Birlikleri (YPG) Basın Merkezi Irak Şam İslam Devleti’ne (IŞİD) karşı savaşmak için gittiği Kobani’ de 5 Ekim günü hayatını kaybeden Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Suphi Nejat Ağırnaslı için açıklama yaptı.

YPG Basın Merkezi’nin açıklaması şöyle:

“Rojava devriminin Ortadoğu devrimi anlamına geldiği gerçeğini mücadele tutum ve kararlılığıyla ortaya koyan MLKP’li devrimci bir yoldaşımızı Kobani direnişinde şehit vermiş bulunuyoruz. Halklarımızın özgür geleceğini inşa etmek için Kobani’de yürütülen görkemli direnişe omuz veren Paramaz Kızılbaş yoldaş, halklarımızın düşmanı vahşi IŞİD çetelerine karşı yürüttüğü onurlu mücadelede ölümsüzleşmiştir.

“Kobani kuşatmasının başladığı günlerde önemli bir devrimci tutum sergileyerek direnişe güç katan ve tüm dünyaya örnek bir dayanışma örneği sunan Paramaz yoldaşı saygıyla anıyor, başta ailesi ve mücadele yoldaşları olmak üzere tüm halklarımıza başsağlığı diliyoruz.

“Tıpkı Rojava devrimine güç katan ve 14 Eylül 2013 tarihinde Serêkaniyê’de şehit düşen MLKP’li devrimci Yılmaz (Serkan Tosun) yoldaşımız gibi Paramaz (Suphi Nejat Ağırnaslı) yoldaşımızı da mücadelemizde yaşatacağımız sözünü yineliyoruz.

“Zafer, faşist gericiliğe karşı mücadelede omuzu omuza çarpışan halklarımızın olacaktır.”

IMC

Kaynak: http://www.imctv.com.tr/2014/10/14/yp...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0