Görüş Bildir
Haberler
YouTube'da Eğlenceli ve Kaliteli Vakit Geçirmek İstiyorsanız Bu Kanallara Mutlaka Bir Göz Atın!

YouTube'da Eğlenceli ve Kaliteli Vakit Geçirmek İstiyorsanız Bu Kanallara Mutlaka Bir Göz Atın!

Beyza
20.11.2022 - 17:40

YouTube'da bir şeyler izlemeyi alışkanlık haline getiren kişiler bile olduğunu biliyoruz. Yemek yerken, uyurken ya da boş vakitlerinizde eğlenmek ya da bilgi sahibi olmak için izleyebileceğiniz kanalları sizler için derledik. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yolcuların dikkatine isimli kanal kendi yaptıkları karavanla gezen tatlı bir çifte ait. Bol bol da geziyorlar.

Pangvoss: Bu kanalda çözülmüş ve çözülmemiş cinayet davaları derinlemesine inceleniyor. Son saniyesine kadar merakla izleyeceğiniz videoları bulunan bu kanala mutlaka göz atmalısınız.

Relaxing sounds of nature: Bu kanalda genellikle doğal seslerden oluşan ve sekiz saate yakın süren videolar var. Doğa seslerini dinlemekten hoşlanan kişilerin mutlaka incelemesi gereken bir kanal.

Bilim 101 kanalında uzay, sanayi, elektrik ve daha birçok konu ile ilgili kısa belgeseller bulunuyor. Biraz aydınlanmak isteyen kişiler için müthiş bir tercih.

Kurzgesagt isimli dünyaca ünlü bu kanal çoğu zaman bilimsel konuları animasyon şeklinde anlatıyor. Konuları ise oldukça ilgi çekici. Yabancı olduğu için üzülenlere söyleyelim ki neredeyse tüm videolarda Türkçe alt yazı bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yatan adam kanalında geçirdiği trafik kazası sonrasında omurilik felci olan ve yatağa mahkum kalan bir adamın hikayeleri var. Videolar ise ayakta olmadan da bir şeylerin başarılabileceğini ve yaşama sevincinin hiçbir zaman kaybedilmemesi gerektiğini anlatıyor.

Awesome restorations isimli kanalda artık çürümek üzere olan ya da pas tutmuş nesneler temizleniyor ve ilk günkü gibi görünüyor. Bu tarz videolardan hoşlanıyorsanız bu kanala mutlaka bir göz atmalısınız.

Bery İstanbul tips isimli kanalın sahibi 7 yıldır İstanbul'da yaşayan Meksikalı genç bir kadın. Videolarında ise İstanbul'un çeşitli yerlerini geziyor ve tanıtıyor.

Celal Ünal kanalında bulduğu eski ahşap parçalardan yeni ürünler üretiyor. Kendisi marangoz değil ve bu işi sadece hobi olarak yapıyor.

Fail Army isimli kanalda düzenli olarak derleme fail videoları paylaşılıyor. Dünyaca ünlü olan bu kanalı bizce incelemelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ksenia Mayakova Türkçeyi sular seller gibi konuşabilen bir Rus. Kanalında yayınladığı videolarda ise hem Türkiye'yi tanıtıyor hem de Rusya'da sokağa çıkıp Türkler hakkında röportaj yapıyor.

Mick and Trduie Türkiye'de yaşayan İngiliz bir çift. Kanalında ise kendi gözlerinden Türkiye'yi tanıtıyorlar.

Melike Uysal İsviçre'de yaşayan bir Türk. Kanalında ise hem İsviçre'deki deneyimlerini hem de kendi hayatı ile ilgili videolar paylaşıyor.

Yasin Çayır İrlanda'da yaşayan bir Türk genci ve İrlanda halkı ile Türkiye hakkında yaptığı röportajları kanalında paylaşıyor. İrlandalıların sıcak insanlar olduğunu bu kanal sayesinde öğrenebilirsiniz.

Yunus Dalgıç, İngiltere'de sokak röportajı yapıyor ve insanlara Türkiye hakkında sorular soruyor. Videolarını ise Youtube kanalında paylaşan Yunus Dalgıç, mutlaka izlenmesi gereken eğlenceli bir kanal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Storror kanalında dünyanın birçok farklı ülkesinde düzenli olarak parkur sporu yapan insanların videoları yer alıyor. Adrenalin tutkunları bu kanalı mutlaka incelemeli!

World Chase Tag elim sende oyunun profesyonel kişiler tarafından karmaşık bir parkurda oynandığı videoların bulunduğu kanal. Oynamasını bilemeyiz ama izlemesi oldukça keyifli.

Steven Richter, Marvel dahil olmak üzere birçok ünlü dizi ve film karakterinin heykellerini yapıyor. Heykeller o kadar ince ayrıntılar ile yapılıyor ki izlerken şaşırabilirsiniz.

Hastalık bu futbol kanalında futbol hakkındaki her konuda analizler bulabilirsiniz. Örneğin takımlara transfer olan yeni oyuncuların ya da güncel konularının analizlerini bu müthiş kanal sayesinde izleyebilirsiniz.

Begüm Çakır tam bir kitap kurdu ve kanalında ise okuduğu kitaplar hakkında konuşuyor. Aynı zamanda kitap önerileri de veriyor. Kitap kurtları bu kanalı mutlaka incelemeli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harun Çelik de kanalında kitap incelemeleri ve önerileri yapan bir başka kanal. Bu kanalın farkı ise incelemelerinin daha detaylı olması.

İtalyan Tepkisi isimli kanalda İtalyan bir gencin Türkler ile ilgili izlediği videoları ve tepkilerini görüyoruz. Oldukça eğlenceli olan bu kanal bizce izlenmeyi hak ediyor.

Travel Comic kanalı Türkiye aşığı olan genç bir kadına ait. Bu genç kadın Türkiye'nin 81 ilini gezmeyi hedefliyor ve çektiği videoları da kanalında paylaşıyor.

Flu Tv Türkiye'nin en kaliteli kanallarından bir tanesi. İçerisinde ise bilim, sanat, yemek ve daha birçok konu hakkında işin uzmanları ile çekilen videolar yer alıyor. Eğer kültürlenmek istiyorsanız bu kanala mutlaka bakmalısınız.

Omnibus kanalı profesör doktor Emrah Safa Gürkan'a ait. Bu kanalda Türkiye ve dünya tarihi ile ilgili birçok bilgi ile karşılaşmanız da oldukça mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali İnsan, müthiş bir yeteneğe sahip olan genç bir adam. Kanalında ise kemanını adeta konuşturduğu videolarını yayınlıyor.

Bu içerikleri de okumak isteyebilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın