Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS Ne Zaman Yapılacak? YKS Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı Mı?

YKS Ne Zaman Yapılacak? YKS Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı Mı?

İyi bir üniversitede okuma hayali kuran milyonlarca öğrenci YKS sınavına hazırlanıyor. Koronavirüs sebebiyle eğitimde yaşanan aksaklıklarla birlikte yıl boyunca YKS’ye hazırlanan öğrenciler, geçtiğimiz aylarda YKS başvurularını tamamlamıştı. Şimdi gözler ÖSYM’nin açıklayacağı sınav giriş belgelerinde. Peki, YKS sınavı ne zaman yapılacak? YKS giriş belgeleri ne zaman yayınlanır? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

YKS Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

YKS Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Halis Aygün, Twitter hesabından ÖSYM'nin 2021 yılı sınav takvimini açıkladı.

Aygün, '2021-YKS 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Temel Yeterlik Testi (TYT) 26 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 27 Haziran tarihlerinde uygulanacaktır. Adaylarımıza başarılar dilerim. 2021 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak sınavların sınav tarihlerini, başvuru tarihlerini ve sonuç açıklama tarihlerini içeren 2021 yılı sınav takvimine internet sitemizden erişebilirsiniz' bilgisini verdi.

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sınava katılmak için başvurularını tamamlayan üniversite adayları, YKS sınav giriş belgesi ve yerlerini bekliyor. ÖSYM, yaptığı sınavlarda sınav giriş belgelerini bir hafta önceden erişime açıyor. YKS sınav giriş belgelerinin 21 Haziran Pazartesi günü açıklanması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın