Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS Ne Zaman Yapılacak? TYT, AYT ve YDT Sınav Tarihleri Değişti Mi?

YKS Ne Zaman Yapılacak? TYT, AYT ve YDT Sınav Tarihleri Değişti Mi?

Türkiye’de koronavirüs pandemisi sebebiyle eğitimde yaşanan aksaklıklar sonrası YKS sınavının tarihi merak ediliyor. İyi bir üniversitede okuma hayali kuran milyonlarca öğrenci, YKS sınavının yapılacağı günleri bekliyor. YKS başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile YKS sınav tarihlerinin ne zaman olacağını duyurmuştu. İşte YKS sınavları TYT, AYT ve YDT sınav tarihileri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

YKS Ne Zaman Yapılacak?

YKS Ne Zaman Yapılacak?

Halis Aygün, Twitter hesabından ÖSYM'nin 2021 yılı sınav takvimini açıkladı.

Aygün, '2021-YKS 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Temel Yeterlik Testi (TYT) 26 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 27 Haziran tarihlerinde uygulanacaktır. Adaylarımıza başarılar dilerim. 2021 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak sınavların sınav tarihlerini, başvuru tarihlerini ve sonuç açıklama tarihlerini içeren 2021 yılı sınav takvimine internet sitemizden erişebilirsiniz' bilgisini verdi.

YKS Sınav Giriş Belgesi Ne Zaman Yayınlanacak?

YKS Sınav Giriş Belgesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Sınava katılmak için başvurularını tamamlayan üniversite adayları, YKS sınav giriş belgesi ve yerlerini bekliyor. ÖSYM, yaptığı sınavlarda sınav giriş belgelerini bir hafta önceden erişime açıyor. YKS sınav giriş belgelerinin 21 Haziran Pazartesi günü açıklanması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın