Görüş Bildir
Haberler
Yaz Yağmurlarına Dikkat! 18 Haziran Cumartesi Hava Durumu

Yaz Yağmurlarına Dikkat! 18 Haziran Cumartesi Hava Durumu

Haziran ayının ortalarına gelinmesi ile birlikte ülkemizde bazı yerler yüksek hava sıcaklıklarını görürken, bazı bölgelerimiz yer yer sağanak ve gök gürültülü yağışlarla mücadele ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre 18 Haziran Cumartesi günü yerel yağışlar hangi illerde geçerli olacak? Bugün hava nasıl olacak? Hava yağmurlu mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamalara göre Ege'nin iç kesimleri, Doğu ve Batı Karadeniz gök gürültülü sağanak yağış alacak. Yağışların İç Anadolu'nun bazı illerinde de görülmesi bekleniyor.

Bugün Hangi İller Yağış Alacak?

Bugün Hangi İller Yağış Alacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve batı kesimleri yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ise İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Edirne, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Isparta ve Burdur'un kuzey ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü yağışlı. 

Yağışlar, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Afyon, Uşak çevreleri, İzmir ve Manisa'nın doğusu, Kütahya'nın güneyi ve Denizli'nin kuzeyi ile Eskişehir'in güney ve doğusu ile Ankara'nın batısında yer yer kuvvetli yağış bekleniyor.

Bugün Bazı İllerimizde Hava Sıcaklığı Şu Şekilde;

Bugün Bazı İllerimizde Hava Sıcaklığı Şu Şekilde;

İstanbul:  27°C

Ankara: 28°C

İzmir: 32°C

Trabzon: 25°C

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın