Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Canavar Gibisin?

etiket Yatakta Hangi Canavar Gibisin?

Bugüne kadar yatakta benzediğin birçok şeyi söyledik. Bugün de yatakta hangi canavara benzediğini söylüyoruz. Buyurun teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgilinle çıkacağın ilk yemekte ne sipariş edersin?

2. Aşağıdaki derslerden birini seçmeni istesek?

3. Bir çizgi roman karakteri seç bakalım.

4. İsminde aşağıdaki sessiz harflerden biri var mı?

4. İsminde aşağıdaki sessiz harflerden biri var mı?

5. Yatak odası seçimini sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak doğruluk mu cesaret mi?

Gulyabani!

Gulyabani!

Sen yatakta Gulyabani gibisin. Görkemli yapın ve heybetinle sana Gulyabani'den başka bir seçenek olmazdı zaten. Seni görenin dilinin tutulmaması mümkün değil. Ama ürkütücü görüntünün altında aslında kedi gibi uysal, kelebek kadar narin bir insan saklıyorsun. Yani seni yatakta ilk gören eyvah yandık kemiklerimiz kırılacak dese de aslında durum hiç de öyle değil. Gayet kibar ve yumuşak tarzınla partnerini kendine hayran bıraktırmak senin için çocuk oyuncağı.

Cam göz!

Cam göz!

Sen yatakta Cam göz gibisin. Tarkan filminin efsanesi Cam göz de aynı senin gibi tuttuğunu bırakmıyor. Senin elinden kimse kurtulamaz. Zaten kollarının arasına birini aldığın zaman karşındaki ipleri hemen salacaktır. Kararlı ve istekli oluşun seni her zaman bir adım öne çıkartan özelliklerinin başında geliyor. Seni etki alanına bir kez giren ilk başta lanet etse de sonrasında kolay kolay senden vazgeçemiyor.

Van Gölü Canavarı!

Van Gölü Canavarı!

Sen yatakta Van Gölü Canavarı Gibisin. Bir görünüp bir kaybolan gizemli yapınla karşı tarafın ilgisini üzerine toplamakta üstüne yok. Herkes seni merak etmekte ama sen kendini herkese göstermemekte kararlısın. Sadece istediğine görünerek ne kadar seçici olduğunu da ispatlıyorsun. Seçici olmak hem kaliteni arttırıyor hem de herkesin ilgisini senin üzerine daha çok çekiyor. Ama sen kendinden ödün verme ve seçici olmaya devam et ki ilişkilerin asla sıradanlaşmasın.

Tazmanya Canavarı!

Tazmanya Canavarı!

Sen yatakta Tazmanya Canavarı gibisin. Atak ve hırçın bir yapın var ancak bu hırçınlığın tamamiyle içindeki inanılmaz duygusal insanı kamufle etmek için. Sana tavsiyemiz biraz sakinleşmen. İçindeki duygusal insanın dışarı çıkmasına izin ver. Emin ol pişman olmayacaksın. Hem bu kadar agresif olman karşı tarafa en başta hoş gelse de ilerleyen safhalarda sinir bozucu olabilir. İçinde saklanan duygusal insanın farkına varırsan çok daha mutlu olabilir ve mutlu edebilirsin.

Onedio testlerini Facebook'ta paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
381
154
141
95
75
52
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Gulyabani! Sen yatakta Gulyabani gibisin. Görkemli yapın ve heybetinle sana Gulyabani'den başka bir seçenek olmazdı zaten. Seni görenin dilinin tutulmaması ... Devamını Gör

vOLCano

at'ım at..

Nurcan Güneri

Gulyabani dedi bağa