Görüş Bildir
Haberler
Yargı "Ceylin" Pınar Deniz Kimdir? Pınar Deniz Kaç Yaşında ve Nereli?

Yargı "Ceylin" Pınar Deniz Kimdir? Pınar Deniz Kaç Yaşında ve Nereli?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Yargı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yeni yayın döneminde Kanal D’nin iddialı dizilerinden biri olacak Yargı’da, başrollerde Kaan Urgancıoğlı ve Pınar Deniz yer alacak. Peki, Yargı 'Ceylin' Pınar Deniz kimdir? Pınar Deniz kaç yaşında ve nereli? İşte Pınar Deniz ile ilgili tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizi, Sema Ergenekon’un Adliye’de yaptığı gözlemlere dayanarak oluşturduğu hukuki çatışmaları yansıtıyor. Savcı Ilgaz ve avukat Ceylin’in arasında yaşananları anlatacak olan Yargı dizisi izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak. Kanal D’nin iddialı dizilerinden biri olacak Yargı’da, başrollerde Kaan Urgancıoğlı ve Pınar Deniz yer alacak. Peki, Yargı 'Ceylin' Pınar Deniz kimdir? Pınar Deniz kaç yaşında ve nereli?

PINAR DENİZ KİMDİR?

Deniz, 4 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı 'Bir Deli Rüzgar' dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı.

PINAR DENİZ ROL ALDIĞI YAPIMLAR

  • 2014 Sil Baştan

  • 2015Beyaz Yalan

  • 2016-2018Vatanım Sensin

  • 2018Bir Deli Rüzgar

  • 2020-2021Aşk 101

  • 2020Menajerimi Ara

  • 2021Kırmızı Oda

  • 2021-Yargı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın