Görüş Bildir
Haberler
TV
Yaptıkları Manyaklıklarla Hepimizin Ağzını Açık Bırakan 'Jackass' Hakkında 12 Bilinmeyen

Yaptıkları Manyaklıklarla Hepimizin Ağzını Açık Bırakan 'Jackass' Hakkında 12 Bilinmeyen

Kuddusi Akyel
03.04.2017 - 18:28

Bu manyak adamları izlerken zaman zaman midemiz bulandı. Yeri geldi yaptıklarına bakamadık, ama kesin bir şey var ki hem kendilerini hem de bizleri çok eğlendirdiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaramazlıklar bir işe yaramaya başlıyordu.

1. Yaramazlıklar bir işe yaramaya başlıyordu.

Her’ü yazan ve Being John Malkovic'in yaratıcısı olan Spike Jonze, havada kendi halinde süzülen Jackass'e el atarak yere indirmeye yardım etti. Programın yapımcısı Jeff Termaine'in samimi arkadaşı Jonze bu aykırı fikri uygun bir televizyon programına dönüştürmeye yardımcı oldu.

2. Adam resmen canını ortaya koymuş.

2. Adam resmen canını ortaya koymuş.

Jackass fikri Johnny Knoxville'in iş bulmakta zorlanmasından ortaya çıktı. Uzun süre kendine göre bir iş arayan Knoxville, güvenlik cihazları satan bir firma ile anlaştı ve o cihazları kendinde(!) test etmek için dublör olarak çalışmaya başladı.

3. Bu manyak herifleri birileri bir şekilde keşfedecekti.

3. Bu manyak herifleri birileri bir şekilde keşfedecekti.

Jackass için başlangıçta büyük bir ihale savaşı vardı. Böyle bir şovun reyting yapacağına inanan Comedy Central ve SNL, şovu kendilerine katmak istediler. Sonuç olarak MTV kazandı. Knoxville her hafta MTV için bir stunt kaydetti.

4. "Jackass" birbirlerine çoğu kez kullandıkları bir kelime haline dönüştü.

Serinin orijinal başlığı A-Holes olacaktı, ancak MTV bu fikri reddetti. Çok daha fazla sansür gerektirebileceğine inanıyorlardı ve galiba haklılardı. A-Holes'u tahmin edebiliyorsunuz sanırım.

5. Hak aramanın böylesi...

Ancak bu isim, problemlerine son vermedi. 2002'de MTV'nin ana şirketi olan Viacom'a, gösterinin hakaret içerdiğini ve telif hakkı ihlali olduğunu iddia eden Jack Ass(!) adlı bir adam tarafından dava açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Programdaki en garip şakaları bu adama yaptırdılar.

Knoxville, programın en rahatsız edici şakalarını yapan Stev-o'nun uyuşturucu problemleri yüzünden rehabilitasyona gitmesi gerektiğini ve eğer kendi rızasıyla gitmez ise 10 tane adam tutup zorla oraya götüreceğini söyledi. Nihayetinde o adamlara gerek kalmadan Steve-o tedaviyi bitirip, temizlendi.

7. İyi ki devam etmiş.

Dizinin ilk filmden sonra emekliye ayrılması planlanıyordu, ancak Knoxville'in ‘The Wildboyz’da devam etmesi, ikinci bir filmi çekmesine neden oldu.

8. Wasabi deneyimlemeleri efsaneler arasında.

Çekimlerin çoğunlukla Japonya'da gerçekleşmesinin birkaç nedeni vardı. Orada tanınmıyorlardı ve bu, rahat çalışmalarını sağlayıp işlerini kolaylaştırmıştı. Japonya yasalarından dolayı insanların yüzlerini sansürlemeye gerek kalmıyordu. Bu da şovun izleyiciye daha kaliteli sunulması demekti. Wasabi kullanarak yaptıkları şaka seyreden bünyeyi de üzer.

9. Çevrenizden esin kaynağı alın dedikleri bu olsa gerek.

Devasa alışveriş sepeti 1981 filmi 'The Incredible Shrinking Woman' için kullanılan bir pervane idi, Preston Lacy stüdyoda bulduğunda mürettebatın bunu kullanması gerektiğine karar verdi ve bu yüzden güzel bir şaka doğdu.

10. Boşuna izlemiyoruz hala bu çizgi dizileri.

Knoxville, özellikle Tom & Jerry gibi eski çizgi filmlerin, şakalarının çoğunda büyük ilham kaynağı olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yeri geldi Brad Pitt'i maymun ettiler.

Brad Pitt, Jackass'in son iki bölümünde yer aldı ve Knoxville ile Spike Jonze'un evinde bir araya geldiler ve serinin büyük hayranı olan Brad Pitt, Jackass'in bir parçası olmak istediğini söyledi. Bir gece kulübünün önünde sıra beklerken onu kaçırıyorlarmış gibi yaptılar. Brad Pitt'i maymun gibi giydirdikleri de oldu.

12. Etik, artık sadece bir kelimeydi bu adamlar için.

Johnny Knoxville, şimdiye kadar yapmış oldukları en iyi şakanın kesinlikle Bad Grandpa'dan 'Child Beauty Pageant' şakası olduğunu söylüyor. Bunları takiben, 'Tehlikeli Taksi' ve 'X-Ray Oyuncak Araba' şakaları var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
51
21
19
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğrul çil

dünyanın en komik şovuydu ya

Srpennywise

özledik be amk

DarkSouls

irvin zisman :))