Görüş Bildir
Haberler
TV
Yalnız Kurt 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yalnız Kurt 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
08.05.2022 - 18:39

ATV ekranlarının sevilen dizisi Yalnız Kurt 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Altay'ın aldığı dosya kafasını karıştırmıştır. Sare ve Viking ise hala Altay'ı sorgulamaktadır. Kime ne kadar güvenmeleri gerektiğini bilmeyen ikili, ringde ortalığı kasıp kavuran Altay'a hayret eder. Altay ise durmaya pek niyetli değildir. Peki Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? İşte Yalnız Kurt 16. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ATV ekranlarının Osman Sınav imzalı politik-aksiyon dizisi Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Hasan Denizyaran, Damla Colbay ve Cihan Ünal'ın yer aldığı aksiyon dolu özel istihbaratı konu edinen dizi, her cuma akşamı 20:00'da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Peki Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? İşte Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Yalnız Kurt 16. Bölüm Fragmanı @atv

Yalnız Kurt Son Bölümde Neler Oldu?

Yalnız Kurt Son Bölümde Neler Oldu?

Nizam, fark etmeden dahil olduğu oyun sebebiyle Doğan ve Bevar arasında bir seçim yapmak zorundadır. Köşeye sıkışan Nizam'ın yerine karar vermesi gerekmektedir. Sare ve Altay ise Kuzey Irak'ta yedikleri baskından son anda kurtulmuşlardır.

Görevde yaralanan Sare'yi sapa salim bir şekilde yurda döndürmeyi başaran Altay, İstanbul'da yeni problemlerle karşılaşacaktır. Golyat, Türkiye'yi karıştırmak için elinden geleni ardına koymazken, Ahmet buna dur demek için artık daha cesurdur. Ahmet'in şimdiki hedefi Nizam'ı köşeye sıkıştırmaktır.

Viking ise bulunduğu durumdan kolayca sıyrılabilen Altay hakkında araştırma yapmaya başlamıştır. Sare ve Viking'in yeni hedefi Altay'ın kim olduğunu bulmaktır. Altay ise durumu fark ederek kimliğini gizlemeye devam eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sare, Davut Bahadır ve yetim kurtların fotoğrafını görmesinin üstüne Kumandan ile bağı çözmeye çok yakınlaşır. Golyat'ın yeni hedefi ise çocuklardır. Hangarda ringe çıkan dövüşçüler arasında Altay, uzun zaman sonra ilk defa ringdedir. Altay'ın beklemediği sürpriz ise seyirciler arasında onu izlemektedir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın