Görüş Bildir
Haberler
VLC, Birkaç Hafta İçinde App Store'a Geri Dönüyor

VLC, Birkaç Hafta İçinde App Store'a Geri Dönüyor

ATKN
02.01.2015 - 15:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Video oynatma uygulaması VLC 2015’in başlarında iOS’e geri dönüyor. VLC uygulaması bir süredir Android ve iOS kullanıcılarının hizmetindeydi, ancak iOS 8’in yayınlanmasından sonra iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5 ve iPhone 5s için bu uygulama iTunes App Store’dan kaybolmuştu. Uygulama üzerinde gerekli düzenlemelerin ve güncellemelerin yapıldığı, iTunes Connect’in tatil nedeniyle kapalı olduğu dönemin bitişiyle birlikte birkaç gün içinde yayınlanacağı söyleniyor.

VLC birçok dijital medya içeriğinin, özellikle de videoların oynatılması için en çok tercih edilen uygulamaların başında geliyor. Diğer birçok büyük ve bilinen video oynatıcılarının aksine, VLC çoğu video formatını düzgün şekilde oynatabiliyor. Bir formata veya diğerlerine bağımlı olmayışı dünya çapında ve farklı platformlarda popüler hâle gelmesini sağlıyor.

VLC’nin iOS’ten temelli gitmeyecek olması birçok iPhone ve iPad kullanıcısını memnun edecektir. VLC iOS dışında Android, Windows masaüstü ve Mac OS X platformlarında düzgün şekilde çalışıyor. Ayrıca Windows Phone 8.1’de ve Windows 8.1’in Modern kullanıcı arayüzü için de VLC’nin beta versiyonları dağıtılıyor.

Teknoblog

Kaynak: http://www.teknoblog.com/vlc-birkac-h...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0