Görüş Bildir
Haberler
Van Persie'den Falcao'ya Gözdağı

Van Persie'den Falcao'ya Gözdağı

Fatih
03.09.2014 - 23:07

Van Persie'den Falcao'ya Gözdağı

Robin van Persie, yeni transfer Radamel Falcao'nun kadroya girebilmesi için mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Hollandalı santraforu Robin van Persie, yeni transfer Radamel Falcao'nun kadroya girebilmesi için mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Hollanda basınına konuşan milli golcü, çok kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen Radamel Falcao'nun kendisiyle, Wayne Rooney ve takımın genç oyuncusu James Wilson ile mücadele etmesi gerektiğini vurgulayarak, 'Takımımıza hoş geldi. Sayesinde formumuzu daha da arttıracağız' dedi.

Kolombiyalı golcü ile büyük bir forma yarışına gireceklerini belirten Van Persie, 'En iyi kulüplerde en iyi olmak zorundasınız, bu da benim felsefeme uyuyor. Falcao'nun forma için çok çabalaması gerek, benim de' diye konuştu.

İngiliz basınında yer alan dizindeki sakatlığı nedeniyle ameliyata gireceği ve aylarca yeşil sahalardan uzak kalacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Hollandalı santrafor, 'İnsanların hayal gücünün böyle şeyler üretebilmesine şaşırıyorum. Tüm kalbimle doğru söylüyorum ki, ameliyat için hastaneye gitmeyeceğim' ifadelerini kullandı.

Manchester United'ın Monaco'dan bir sezonluğuna kiraladığı Radamel Falcao, kariyeri boyunca çıktığı 292 karşılaşmada 191 kez fileleri havalandırmıştı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın