Görüş Bildir
Haberler
Uzman Astrolog Zeynep Turan 1 Haziran 2021 Salı Günü için Burç Yorumları Yayımladı!

Uzman Astrolog Zeynep Turan 1 Haziran 2021 Salı Günü için Burç Yorumları Yayımladı!

Astrolog Zeynep Turan'dan 2021 Haziran ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Astroloji konusunda herkesin tek bildiği isim olan Zeynep Turan, 1 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarını yayınlandı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Twitburc' olarak da bilinen ve tanınan Zeynep Turan, Haziran ayı ile birlikte koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları için yorumlarını yayımlandı. Peki; burç yorumlarınızda bugün neler var? Sağlık, aşk, iş, kariyer, aile gibi konularda neler olacak? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumları

1 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumları

Astrogündem: Merkür yönettiği burçta geri giderken Haziran ayına başlıyoruz. Rüzgâr eken fırtına biçecek. Akdeniz'de ki sondaj gemilerimiz rota değiştirebilir. Burcu İkizler olan Mısır ile olan ilişkilerimiz farklı müzakerelere açılacak.

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç: Haziran ayını hızlı başlangıçlarla karşılayacaksın. Gerek kariyer yaşantında gerek özel hayatında yeni birçok fırsat kapını çalabilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa: Yeni ay senin için ödemelerle başlayacak. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi hakkında güzel haberler alabilirsin.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler: Yeni ayı yeni fırsatlarla karşılıyorsun. Kreatif yönünün kuvvetli olduğu bu günlerde düşündüğün fikirleri hayata geçireceksin.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç: Oldukça hareketli geçireceğin bir gün seni bekliyor. Aile büyükleriyle karşı karşıya gelebileceğin konularda, kendinden taviz vermeyeceksin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan: Yoğun gündem içerisinde ufak detaylara dikkat etmelisin. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Aslan burcuysan, duygusal olarak yorulduğunu hissedeceksin.

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak: Ayın ilk gününe aksilikler damga vurabilir. Yönetici gezegenin bugün geri gidiyor. Programını yeniden şekillendirmeyi düşünebilirsin.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi: Arkadaşlarınla bir araya gelmek için planlar yapacaksın. Uzun süredir düşündüğün taşınma konusunda somut bir adım atmak isteyebilirsin.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep: Yaşam alanındaki düzenlemeler bugün ön plana çıkıyor. Çocuk sahibi olan bir Akrep burcuysan, çocuğunun okul değişikliği gündemine gelebilir.

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay: Geçmiş konular ayın ilk gününde karşına geliyor. Dış görünüşünle ilgili değişikliği gündeminde geniş yer bulabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak: Olumsuz gelişmelere karşı tedbirlerini önceden hazırlamak isteyebilirsin. Geleceğe yönelik planların değişim gösterebilir.

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova: Merkür Retro'su ile yeni aya başlıyorsun. Çalıştığı işten memnun olmayan bir Kova burcuysan, iş değiştirmeye yönelik kararların olabilir. Alım satım konuları karşına gelebilir.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık: Su burcu için tatil, sessizlik ve sakinlik anlamına gelir. Huzurlu olarak geçireceği bir tatil, onun motivasyonun kaynağıdır. Su kenarları Balık burçlarının önceliğidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın