Görüş Bildir
Haberler
TV
Canlı TV izle - Sitene Canlı TV Ekle

Canlı TV izle - Sitene Canlı TV Ekle

onur asılsoy
21.10.2015 - 13:02

Canlı TV Kanalları

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canlı TV One Kesintisiz HD TV izle

Canlı TV izlemenin en iyi adresi CanliTVOne.com Çünkü alanında en kaliteli hizmeti veren bir web sitesidir. Sizlere kaliteli hizmeti verebilmek için güçlü bir altyapının yanı sıra uzman ekiplerimiz olası aksaklıkların önüne geçebilmek için 24 saat kontrol etmekte ve hizmetin aksamasına mahal vermemektedir. Sunmakta olduğumuz canlı tv hizmeti tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmakta ve tüm canlı televizyon kanalları’nın yayınları Hd kalitesinde bilgisayar ve mobil TV ortamlarında izlenebilmektedir. Web sitemize, gerek izleyicilerin gerekse yerel ve ulusal TV kanal yetkililerin talebi üzerine sürekli yeni yayınlar eklenmekte vesizlere sunduğumuz kanal sayısı her geçen gün artmaktadır. Sunmuş olduğumuz bu hizmeti sadece kendi sitemizde değil aynı zamanda web sitesinde TV yayını vermek isteyen webmasterlar içinde sunmaktayız. Webmasterlar Sitene canlı TV ekle menüsüne tıklayarak kolaylıkla kendi sitelerine Canlı TV ekleyebilirler.

Sadece Canlı TV olarak değil web sitemizde tüm TV kanallarının yayın akışlarına erişebilirsiniz, veya ne izleyeceğinizi bilmiyorsanız TV de şu an bölümünde kendinize en uygun programı seçip o kanalı seyredebilirsiniz. Verdiğimiz hizmetlerin en önemlilerinden olan TV Ön İzleme ise bu alanda bir ilk olarak sizlere sunulmaktadır. TV Ön İzleme ile ilgili ayrıntılı bilgiye kendi özel sayfasında ulaşabilirsiniz.

En Sevdiğiniz Dizi veya Film Haberlerini Yakından Takip Edin

TV Haber sayfamız sayesinde vizyondaki en yeni filmleri sinema, aktör, dizi ve film haberlerini yakından takip edin. Film ve sinema kategorisinden beyazperde’deki olayları, aktör ve film haberlerini yakından takip edeceksiniz.Yeni başlayan dizi ve filmlerin özetlerini ve fragman tanıtımlarını rahatlıkla bulabilirsiniz. Okuması ve kullanım rahatlığını sizler için en iyi şekle getirdiğimiz sayfamızda çok eğlenceli ve değerli vakit geçireceksiniz.

Sitenize Canlı TV Ekleyin

Sizde sitenizde yada bloğunuzda HD kalitesinde bir TV kanalını veya tüm TV kanallarını izletmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sitende TV izletmek için bir çok yöntem vardır. Fakat bu yöntemlerin çoğu tüm kanalları bir arada sunmaz, kalitesiz yayın yaparlar, embed kodlarının görünümü sitenize uymayabilir, zor ve zaman alan embed kodları ile uğraştırır. Sürekli çoğalan bir kanal sayısı ile en iyi kalitede canlı yayın hizmeti veren Canlı TV One sizinde bu canlı TV hizmetini kullanıcılarınıza sitenizde izletmenize olanak tanımaktadır. Birden çok kullanım şekli ile her türlü internet sayfasına uyum sağlayan kodları ile Canlı TV One çok rahat ve hızlı bir şekilde sitene canlı TV eklemeni sağlayacaktır.

Sitenize canlı TV kodunu eklemeden önce hangi yöntem ile ve hangi yapıda canlı TV izleteceğinize karar vermelisiniz. Yani sitenizde her kanal için ayrı bir izleme sayfası olacak ise bunun için embed yada iframe kodunu kullanarak tek tek tüm kanallar için ayrı ayrı kod eklemeniz gerekecektir. Eğer sitenizde tek sayfada tek kod ile tüm kanalları izletecekseniz bunun için iframe kodu ile Canlı TV One player kodunu alıp sitenizde canlı TV yayını vermek istediğiniz yere eklemelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
5
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?