Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Üniversitede Okudukları Bölümü ve Asıl Mesleklerini Öğrenince Çok Şaşıracağınız Kesin!

etiket Ünlülerin Üniversitede Okudukları Bölümü ve Asıl Mesleklerini Öğrenince Çok Şaşıracağınız Kesin!

Serngl
04.09.2019 - 11:38

Mabel Matiz bizi şaşırttı açıkçası!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beren Saat

1. Beren Saat

Beren Saat'in aslında İşletme mezunu olduğunu söylesek size? Evet, Saat henüz Türkiye'nin Yıldızları yarışmasıyla adını duyurmadan önce Başkent Üniversitesi'nde İşletme Bölümünde okuyordu.

2. Can Yaman

2. Can Yaman

Son dönemin adından sıkça söz ettiren oyuncularından biri olan Can Yaman, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun olmuş. Yani kendisi bir avukat.

3. Mabel Matiz

3. Mabel Matiz

Şarkılarıyla ve duruşuyla gönlümüzde taht kuran Mabel Matiz ise İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuş. Yani kendisi aslında bir diş hekimi. Böyle söyleyince kulağa garip geliyor değil mi?

4. Ezgi Eyüboğlu

4. Ezgi Eyüboğlu

Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu da lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamlamış, ardından ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi almış. Aslında kendisi iktisatçıymış anlayacağınız.

5. Burcu Biricik

5. Burcu Biricik

Burcu Biricik'in de aslında arkeolog olduğunu söylesek? Güzel oyuncu, İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünden mezun olmuş. Üniversite yıllarında ise Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Barış Arduç

6. Barış Arduç

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un asıl mesleği cankurtaranlıkmış. Erciyes Üniversitesi Spor Akademisi'nde okuyan Arduç, ardından okulu bırakarak yaklaşık sekiz yıl boyunca cankurtaranlık yapmış. Ardından ise Ayla Algan ile tanışmış ve bu şekilde oyunculuk eğitimlerine başlamış.

7. Bensu Soral

7. Bensu Soral

Güzel oyuncu Bensu Soral da Marmara Üniversitesi Grafik Bölümünden mezun olmuş. Asıl mesleği grafikerlik olan Soral, oyuncu ablası Hande Soral'ın da desteği ile oyunculuk yapmaya başlamış.

8. Yasemin Ergene Özilhan

8. Yasemin Ergene Özilhan

Yasemin Özilhan aslında oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almış ancak eşinin annesinin isteği üzerine çalışarak, Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünü kazanmış.

9. Fahriye Evcen

9. Fahriye Evcen

Ailesiyle birlikte Almanya'da yaşayan ve Türkiye'ye geldiği sırada Oya Aydoğan sayesinde keşfedilen Fahriye Evcen de aslında oyunculuk teklifi almadan önce Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuyormuş. Ancak teklif gelince okulunu dondurarak Türkiye'ye gelmiş.

10. Burak Özçivit

10. Burak Özçivit

Tıpkı Fahriye Evcen gibi tesadüf eseri keşfedilen Burak Özçivit'in de asıl mesleği oyunculuk değilmiş. Özçivit, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümünde okumuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Selma Ergeç

11. Selma Ergeç

Oyuncu Selma Ergeç'in de aslında Münster Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim aldığını söylesek? Ünlü oyuncu, oyunculuğa başlayınca ikisini bir arada yürütememiş ve yaklaşık dört yıl okuduktan sonra okulu bırakmaya karar vermiş.

12. Cem Yılmaz

12. Cem Yılmaz

Cem Yılmaz'ın aslında karikatürist olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Ünlü komedyen lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetim Bölümünde tamamlamış.

13. Defne Samyeli

13. Defne Samyeli

Defne Samyeli de tıpkı Cem Yılmaz gibi Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Samyeli, Fen Fakültesi Kimya bölümünde öğrenim görmüş ancak yatay geçiş yaparak İş İdaresi bölümünden mezun olmuş. Ancak biz onu okuduğu bölümlerin aksine başarılı sunuculuğuyla tanıyoruz.

Peki sizi en çok şaşırtan isim hangisi oldu? 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
273
190
48
26
23
15
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın