Görüş Bildir
Haberler
LoL Uluslararası Wildcard Özel Turnuvası'nda Şampiyon Beşiktaş E-Spor Takımı

LoL Uluslararası Wildcard Özel Turnuvası'nda Şampiyon Beşiktaş E-Spor Takımı

ATKN
25.04.2015 - 22:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Wildcard Özel Turnuvası'nda finalde INTZ takımını 3-1 yenen Beşiktaş şampiyon oldu.

League of Legends Uluslararası Wildcard Özel Turnuvası'nın final maçında bugün INTZ ile karşılaşan Beşiktaş, pek çok kişinin takip ettiği mücadelede İstanbul Volkswagen Arena'daki 5 oyunluk serinin ilk maçını kaybetti. 

Daha sonra oynanan 3 oyunu kazanan Beşiktaş taraftatının önünde şampiyon oldu. 

Şampiyonluk yolu 

Beşiktaş E-Spor takımı, Uluslararası Wild Card Turnuvası'nda ilk müsabakada Bangkok Titans'a mağlup olurken, diğer 2 maçta Kaos Latin Gamers ve turnuvanın favorilerinden Chiefs ESC'yi yenmeyi başardı. İlk gün oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, turnuvanın ikinci gününde ise Brezilya şampiyonu INTZ e- Sports ve Rusya şampiyonu Hard Random ile karşı karşıya geldi ancak karşılaşmalarda istediği performansı ortaya koyamadı ve iki mağlubiyet aldı. 

Temsilcimiz Beşiktaş, grup aşamasındaki son maçında DetonatioN FocusMe takımını mağlup etti. Siyah-beyazlı takım, toplam 7 takımın ilk 4’e girme mücadelesi verdiği grup aşamasında oynadığı 6 maçta 3 galibiyet aldı ve yarı finalde Tavyan temsilcisi Bangkok Titans ile eşleşti.

Tavyan temsilcisi Bangkok Titans karşısında başarılı bir oyun sergileyen Beşiktaş rakibini 3-0 mağlup etti ve şampiyonluğa giden yolda, finalde Brezilya temsilcisi INTZ e- Sports'un rakibi oldu.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0