Görüş Bildir
Haberler
UEFA, Beşiktaş İçin İstanbul'a Geliyor

UEFA, Beşiktaş İçin İstanbul'a Geliyor

Batuhan
05.12.2014 - 16:04 Son Güncelleme: 05.12.2014 - 16:09

Beşiktaş 'ın yaptığı sunumdan oldukça memnun kalan UEFA , Beşiktaş'ın borç yapılandırmasının büyük bir bölümünü kapsayan Vodafone Arena inşaatını da görmek ve yerinde incelemek için Türkiye 'ye bir heyet göndermeyi kararlaştırdı.

Finansal Fair Play çerçevesinde mali incelemeye aldınan Beşiktaş Kulübü ile UEFA arasında sıcak ve olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz hafta Nyon'daki genel merkezde Finansal konularda UEFA'ya sunum yapan siyah beyazlı kulübe UEFA tarafından gayet olumlu olarak değerlendirilen bir yaklaşım geldi.

Beşiktaş'ın yaptığı sunumdan oldukça memnun kalan UEFA,Beşiktaş'ınborç yapılandırmasının büyük bir bölümünü kapsayan VodafoneArena inşaatını da görmek ve yerinde incelemek için Türkiye'ye bir heyet göndermeyi kararlaştırdı.

Siyah beyazlı kulüp ile bir sonraki toplantıyı Nyon yerine İstanbul'da yapmayı tercih eden UEFA'nın buna gerekçe olarak Beşiktaş'ın sunduğu kriterleri yerinde incelemek ve sözü edilen stat inşaatın durumunu ayrıntıları ile görmek istemesi olarak gösterdiği öğrenildi.

UEFA heyetinin Türkiye'ye geliş tarihi tam olarak henüz belli olmasa da bu ay içerisinde mutlaka gelecekleri ve burada gerçekleştirilecek incelemelerden sonra Beşiktaş ile ilgili kararlarını verecekleri bildirildi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0