Görüş Bildir
Haberler
Uçak Seferlerinde Son Durum: Uçuşlar Durduruldu mu? Bu Akşam Seferler İptal mi?

Uçak Seferlerinde Son Durum: Uçuşlar Durduruldu mu? Bu Akşam Seferler İptal mi?

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan lodos, bugün yine hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bugün akşam uçak yolculuğu yapacak olan vatandaşlar olumsuz hava şartlarından dolayı uçuşu gerçekleştirlecek mi öğrenmek istiyor. Peki uçuşlar iptal mi? Lodos nedeniyle uçuşlar durduruldu mu? İşte hava şartları nedeniyle uçuşlarda son durum...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş için alçalan uçaklar şiddetli lodos nedeniyle iniş yapamayarak pisti pas geçmek zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise havada tur atmaya başladı. Uçuş saati yaklaşan yolcular ise uçuşlar iptal mi, uçuşlar durduruldu mu arayışına geçti. Peki son durum ne? İşte yanıtı..

Uçuşlar Durduruldu mu? Seferler İptal mi?

Uçuşlar Durduruldu mu? Seferler İptal mi?

İstanbul'da lodos nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) yurt içi uçuşlarında İstanbul varışlı seferlerinde bilet ve bagaj işlemleri durdurdu. Şiddetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları (THY)'nin İzmir, Ercan, Ankara, Vieana, Varşova, Minsk, Budapeşte, Antalya, New York uçakları İstanbul Havalimanı'na iniş yapamayarak pisti pas geçerken, bazı uçaklar ise havada tur atmaya başladı. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün açıklama yaptı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün Açıklaması:

'İstanbul'da etkisini gösteren olumsuz hava koşulları (limit dışı rüzgar) nedeniyle uçuş operasyonlarımızda aksaklıklar yaşanmaktadır. Durumun bugün ve yarın aralıklarla devam etmesi beklenmektedir. Değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız' dedi.

Aşağıdaki linke uçuş numaranızı yazarak bilgi alabilirsiniz.

THY UÇUŞ DURUMUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın