Görüş Bildir
Haberler
Tüy Azaltma Konusunda En Etkin Yöntemler

Tüy Azaltma Konusunda En Etkin Yöntemler

22.09.2014 - 22:41 Son Güncelleme: 22.09.2014 - 23:02

Merhabalar değerli modakan takipçileri sizlere bugün sağlık konusunda tüylerle ilgili bir makale vermek istedik, sanırım tüylerin insanları ne kadar rahatsız ettiğini bilirsiniz özellikle fazla tüyler yani (kıllanma) hem kötü bir görüntüye sebebiyet verirken hem de kişinin kendine olan özgüveninin sarsılmasına sebep olur.

Tüylenme insanların özgüveninin kırmasından dolayı insanlar üzerinde kötü bir etki yaratabilir, hemde estetik olmayan bir görünüşe bürünmenize sebebiyet verebilir işte bu yüzden eğer doktorunuzdan tedavi olmadıysanız, öncelikle doktora gitmenizi tavsiye ederiz eğer doktora gitmek istemiyorsanız size bir formül vermek isteriz ( Bu formülün hiçbir yan etkisinin olmadığını bilmekteyiz fakat yine de kullanacakların araştırmasını hekime danışmasını tavsiye ederiz kullanarak sorun yaşayanların kendilerinin mesul olduğunu belirtmek isteriz.

Bitkisel Yöntem.

Malzemeler

  • 8 – 12 gram arası vazelin

  • 20 – 30 gram kırlangıç otu özütü ( baharıtçlarda bulabilirsiniz )

  • 25 gr. lanolin

  • 10 – 20 gram arası nişasta

Gerekli malzemeleriz bunlar olup çok rahat bir şekilde tedarik edebilirsiniz gelelim hazırlanışına.

 Hazırlanışı: Bütün malzemeleri bir kaba koyarız ( nişasta hariç ) .Boş bir tencereyi kaynamak üzere içine su bırakırız ve kaynatmaya başlarız daha sonra kaynayan suya oluşturduğumuz karışımı dökeriz. Malzemelerimiz erir vaziyete gelecektir. Daha sonra ayırdığımız nişastayıda karışıma ekleriz. Bu şekilde maskemizi hazırlayacağız ve tüylerden rahatsız eden bölgelere bu maskeyi uygulayacağız bu maske bölgede 7-9 saat arası kaldıktan sonra biraz sıcak suyla yıkayarak maskeyi temizleyeceğiz, ilk kullanımdan itivaren faydasını görebilirsiniz.

Kaynak: http://www.modakan.com/hamilelikte-co...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın