Görüş Bildir
Haberler
Turkuaz Rengi Deniziyle Sizi Adeta Büyüleyecek Marmaris Halk Plajları

Turkuaz Rengi Deniziyle Sizi Adeta Büyüleyecek Marmaris Halk Plajları

Yeter Şirin
26.07.2023 - 07:08

Bir yanında güzelim mavi rengiyle deniz bir yanında kendine has doğasıyla Marmaris’teyiz bu yazıda sevgili okur… Marmaris halk plajlarını merak ediyor ama hangisine gideceğinize karar veremiyorsanız doğru yazıdasınız. Şapkalar ve güneş kremleriniz hazırsa e daha ne bekliyoruz? 👒

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.Marmaris Halk Plajı

1.Marmaris Halk Plajı

Marmaris Halk Plajı güzel ama bir o kadar da maalesef pis bırakılan bir yer. Her halk plajı gibi kalabalık olduğu için erken gitmenizde fayda var.

Adres: Çıldır, 105. Sk. No:23, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “Tüm gezdiğim yerlerdeki en iyi halk plajı👍 konumu çok iyi, dükkanlara yakın olduğu için her şeye uygun fiyatlı ulaşabiliyorsunuz👍 Şemsiye, wc, kabinler, duş ücretsiz . Wc , kabin dahil heryer tertemiz…”

2. İçmeler Engelsiz Plajı

2. İçmeler Engelsiz Plajı

Marmaris İçmeler’de bulunan Engelsiz Plajı özellikle engelli vatandaşlarımız için dizayn edilen ve düzenlenen bir plaj. Soyunma ve duş kabini bulunuyor.

Adres: İçmeler, Gezi Yolu Cd., 48720 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “İçmeler bölgesindeki Halk plajı. Engelliler için özellikle dizayn edilmiştir. Soyunma kabinleri ve duş imkanı vardır. Tamamen ücretsizdir. Gölge için şemsiye bulmanız zor olabilir, bu nedenle tedbirli olmanızda fayda var. Marmaris'den İçmelere girerken Qadas Hotel sapağından girerek veya içmeler merkeze gelip sahil boyunca yürüyerek ulaşabilirsiniz.”

3. İçmeler Plajı

3. İçmeler Plajı

Marmaris merkezde bulunan İçmeler Plajında ücretsiz tuvalet, duş ve soyunma kabinleri mevcut. Manzara ve denizin güzeliği konusunda oldukça iyi.

Adres: Muğla

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “İki ayrı ücretsiz halk plajı bölümünde şemsiye, duş, wc ve kabin kullanabilirsiniz. Ücretli beachler de var. Yakınlardaki marketlerde fiyatlar normal. Suyu berrak, plajı küçük çakıl. Muhteşem bir doğası var. Kafa dinlemelik yer.”

4. Turunç Plajı

4. Turunç Plajı

Halk plajı kısmı küçük olsa da oldukça keyifli bir plaj. Marmaris’in Turunç bölgesinde yer alan bu plaja gelirken yollara aman dikkat!

Adres: Turunç, 48740 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel şirin bir yer. Sahil taşlık, temiz. Manzarası güzel. Yangından etkilenmemiş. Halk plajı var. 2-3 metre ileride su birden derinleşiyor. Soyunma kabini ve duş var.”

5. Kadırga Limanı

5. Kadırga Limanı

Kadırga Limanı denizin berraklığı ve suyunun güzelliğiyle oldukça beğenilen bir yer ama deniz bir anda derinleşebiliyor ve yüzme bilmiyorsanız boğulma tehlikeniz olabilir. Döneme denk gelirseniz caretta carettalarla bile yüzebilirsiniz. 

Adres: Osmaniye, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Çok güzel.Suyu berrak, sıcak, biraz derin ve kayaklık.Eğer dalış yapacaksanız mükemmel bir yer.Aynı zamanda suyun içinde faklı farklı canlı türleri var.Hem o canlıları keşfetmek hem de onlarla beraber yüzmek gerçekten de mükemmel bir duygu.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bozburun Halk Plajı

6. Bozburun Halk Plajı

Havası ve doğasıyla beğenilen Bozburun halk plajıyla da beğeniliyor. Duş ve soyunma kabini bulunmamakta, kamp severlerin de uğrak noktası.

Adres: Yeşilova, 48700 Bozburun/Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Çok güzel bir yer günü birlik aracınız ile gidip vakit geçirebilirsiniz. Konumda duş WC bulunmuyor hemen yanında bulununca işletmelerde duş ve WC bulunuyor. Ayrıca konumda ücretsiz karavan kamp için de bir alan bulunmaktadır. Marketler ve şehir merkezi yürüme mesafesindedir.”

7. Amas Plajı

7. Amas Plajı

Amas Plajında ücretsiz şemsiye ve otopark imkanı bulunmakta. Karavan ile gelmek isteyenler de gönül rahatlığı ile gelebilir. Denizi biraz sığ ve kumun rengi koyu gelebilir.

Adres: Bozburun, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Kum güzel bir sahil,  ücretsiz şemsiyeler ve otopark var. Karavanla gidilebilir.Deniz biraz sığ.”

8. Kız Kumu Plajı

8. Kız Kumu Plajı

Güzel bir aşk hikayesi olan Kız Kumu Plajı gerek manzarası gerek güzel hikayesi ve deniziyle ‘iyi ki geldim’ diyeceğiniz bir halk plajı.

Adres: Orhaniye, Marmaris Boz burun Yolu, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “Marmarisin cennetten bir köşe yerlerinden sadece bir tanesi. Yol güzergahında olduğu için ulaşımı kolay. Suyu çok güzel yüzmenizi tavsiye ederim. En azından deniz içerisinde meşhur yürüme ritüeli yapılmalı ve efsanevi hikayesi dinlenilmeli.”

9. Marmaris Public Beach

9. Marmaris Public Beach

Marmaris’in Public Beach halka açık bir plaj. Soyunma ve duş kabini, tuvalet gibi gereksinimleri bulunan plajın tek kötü yanı tabi ki çevreyi kirleten insanlar…

Adres: Kemeraltı, No:, Atatürk Cd. No:28, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Halka açık plaj, wc, duş üst değişim yerleri mevcut.”

10. Çiftlik Koyu Plajı

10. Çiftlik Koyu Plajı

Halk plajıyla beraber birkaç tesisin de bulunduğu Marmaris Çiftlik Koyu Plajının güzelliğine diyecek yok. Yolu biraz çetrefilli ama değer…

Adres: Osmaniye, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “Marmaris de en beğendiğim deniz.Harika bir koy, mutlaka gÖrülmeli. Geniş ve halka kalmış bakir bir plajı var taşlık, 3-4 adet yan yana isletmeler mevcut. Kiralayacağınız  şemsiye, şezlong ücretini gün icin de yeme-içme yaparsanız ücretinden düşüyor. Kendi soyunma kabini, duşu ve wc leri mevcut. Akşam tekneyle yemek yemeğe gelenler oluyormuş mekanlara, yolu biraz çetrefilli o kafayla kimse yola dökülmek istemez haklılar. Deniz muhteşem mutlaka görülmeli!”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kleopatra Plajı

11. Kleopatra Plajı

Sedir Dasında bulunan Kleopatra Plajı gerçekten çok güzel ama giriş ücreti ve tekne turu ücreti biraz pahalı… Ne olursa olsun ben giderim diyenler için duş, soyunma kabini ve tuvalet bulunuyor.

Adres: Sedir Adası, Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “Denizi kumu mükemmel. Banklar ve şezlonglar ücretsiz. Kafeterya pahalı. 200 TL tekne için 250 TL giriş için ödeniyor. Tekneyle 15-20 dk kadar sürüyor. Duş alacak yer, tuvalet ve soyunma kabini mevcut. Temmuz 2023.”

12. İncekum Plajı

12. İncekum Plajı

Marmaris’in en kalabalık plajı sayılan İncekum Plajında denize girmek istiyorsanız erkenden gelmeniz lazım. İşletmeler var, bilet sistemi ile içeri giriliyor.

Adres: Karaca, Unnamed Road, 48700 Marmaris/Muğla

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “Buraya ulaşım belli bir yerden sonra traktör ile gidiliyor. Otoparkı ücretsiz. Sadece girişte bilet sistemi var. İçeri giriş ve ayriyeten şezlong ücreti kesiliyor. Tabiki bu isteğe bağlı. Kendi sandalyen masan ile de girebiliyorsun. İçeride yiyecek icecek hizmetleri, soyunma kabinleri duş yerleri var. Kalabalık olduğu için güzel yer bulabilmek için erken gitmekte fayda var. Denizi güzel taş yok. Orta derinlikte suyu var. Kumluk plajı yok diyebiliriz. Fakat denizi ve manzarası güzel.”

Marmaris ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın